in ,

M. Night Shyamalan’ın Old Adlı Filminden İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Old fragmanı yayınlandı. M. Night Shyamalan’ın son filmi izleyicileri gerilim dolu bir maceraya çıkarmaya hazırlanıyor.

Old fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

M. Night Shyamalan’ın merakla beklenen gerilim filmi Old için ilk fragman paylaşıldı.

Pierre Oscar Lévy ve Frederik Peeters’ın Sandcastle adlı grafik romanından uyarlanan Old, M. Night Shyamalan tarafından senaryolaştırıldı ve yönetildi. Ünlü yönetmen şimdiye kadar yeni filmi hakkında pek bilgi vermedi. Ancak Sandcastle’ın konusuna göz attığımızda, Shyamalan’ın beklenen filmine dair bazı ipuçları verebilir. Grafik roman, hızlı yaşlanmanın ve sahilden çıkmanın bir yolu olmadığını fark eden ve gittikçe korkutucu hale gelen koşullarla kuşanan bir grup plaj ziyaretçisinin gerilim dolu macerasını konu ediniyor.

Super Bowl kapsamında yayınlanan yeni tanıtım fragmanında da, grafik romanla uyuşan görüntülerle karşılaşıyoruz. Küçük yaşta bir çocuğun hızla büyümesi, bir karakterin aniden hamile kalması ve doğuma doğru gitmesi gibi bazı gergin ve korkutucu sahneler 30 saniyelik tanıtım fragmanında izleyiciyi karşılıyor. 13 kişi, hızla yaşlanmaya devam ederken söz konusu plajdan kaçmanın yolunu arıyorlar.

- Reklam -

Yayınlanan kısa tanıtım fragmanına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Old Fragmanı | İZLE

YouTube video

Filmin başrollerinde Gael García Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps ve Abbey Lee gibi isimler bulunuyor.

Old filmi yayın tarihi için gün anlamında kesin bir tarih verilmese de temmuz ayı içerisinde sinemalarda olacak. Universal Pictures bünyesinde dağıtımı yapılacak film için şimdilik sadece “sinemalarda” olacağı ve herhangi bir şekilde çevrim içi yayın servisinde yer almayacağı belirtiliyor. Bu durumda Koronavirüs pandemisinin devamı halinde filmin ertelenme gibi bir ihtimali de bulunuyor.

- Reklam -

M. Night Shyamalan, her ne kadar The Sixth Sense, Split ve Unbreakable gibi filmlerle izleyicilerin gönüllerini fethetse de, Avatar: The Last Airbender gibi oyuncuların dahi kötü olduğunu kabul ettiği işler yaptı. Ancak neyse ki son işi olan ve 2020’de AppleTV+’ta yayınlanan Servant, izleyicilerden olumlu geri dönüşler aldı. Bu canlanma ile hayranlar yönetmenin elinden çıkacak yeni gerilim filminin nasıl olacağını daha da merak etmeye başladılar.

Yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce Shyamalan ortaya iyi bir iş çıkarmayı başarabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlginç ve tedirgin edici bir filme benziyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Haydarpaşa Garı, Arkeopark Gar Kompleksi

Haydarpaşa Garı, Arkeopark Gar Kompleksi’ne Dönüşüyor: Tasarımı ile Dünyada İlk Olacak

2021 Dünya Öykü Günü Bildirisi

2021 Dünya Öykü Günü Bildirisi Yayınlandı: “Sokağa Taşan Öykü”