in , ,

Zack Snyder’ın Yeni Bilimkurgu Filmi “Rebel Moon”un Evreni Çizgi Roman Dünyasında Genişliyor

“Rebel Moon” çizgi romanı “House of the Bloodaxe” duyuruldu. Zack Snyder’ın uzay operası evrenini çizgi diyarlarda genişletiyor.

Rebel Moon Çizgi Romanı House of the Bloodaxe
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon çizgi romanı House of the Bloodaxe tanıtıldı. Zack Snyder imzalı bilimkurgu filminin öncesini konu alan yeni bir eser geliyor.

Zack Snyder’ın ilk etapta bir Star Wars yapımı olarak tasarladığı Rebel Moon Netflix’te izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. İlk fragmanı ile dikkat çeken yapım şimdiden merakla bekleniyor. İki parça halinde yayınlanacak film baskıcı bir rejim altında ezilen insanları bir araya getirerek direnişi alevlendiren Kora karakterinin hikâyesini konu alıyor.

Yeni duyurulan çizgi roman serisi ise filmlerin öncesini konu alarak Rebel Moon’un geniş evrenine ilk bakış imkânı sunacak. Titan Comics tarafından yayımlanan seri, okuru filmlerin beş yıl öncesine götürecek. Serinin yazarlığını Mags Visaggio yaparken çizer koltuğunda ise Clark Bint ve Francesco Segala oturuyor.

- Reklam -

İlk filmin yayın tarihinden kısa bir süre sonra raflarda yer alması beklenen House of the Bloodaxe, Cleopatra Coleman ve Ray Fisher’ın ekrana taşıdığı Devra ve Darrian Bloodaxe karakterlerinin geçmişini anlatacak.

“Rebel Moon: House of the Bloodaxe” Çizgi Romanı Uzun Bir Maceranın Başlangıcı Olabilir

House of the Bloodaxe çizgi romanı, Rebel Moon filmlerinde önemli rol üstlenecek Devra ve Darrian Bloodaxe’in Kora tarafından ekibe dahil edilmeden önce neler yaşadıklarına odaklanacak.

Shisu gezegeninde bir grup devrimci hayduda liderlik eden ikili, değişen güç dengeleri arasında barışı getirmek uğruna farklı taktikleri denemek zorunda kalacak.

Rebel Moon Çizgi Roman

4 sayıdan oluşacak çizgi roman serisi Rebel Moon evreninin geniş kozmolojisi içerisinde geçen bir anlatıyı hayranlarla buluşturmaya hazırlanıyor. Eleştirmenler serinin ilgi görmesi hâlinde filmde yer alan farklı karakterlere yönelik yeni maceraların da çizgi roman formatında işlenebileceğini öne sürüyor.

- Reklam -

Rebel Moon filmi ise Zack Snyder’ın son yapımı Army of the Dead’de olduğu gibi Netflix üzerinden izleyicilerin karşısına gelecek. Yaklaşık 83 milyon dolarlık bütçesi ile beklentileri yükselten yapım Part One: A Child on Fire ve Part Two: The Scargiver isimlerini taşıyan iki bölüm hâlinde yayınlanacak. Serinin ilk bölümü 22 Aralık 2023 tarihinde ikinci bölümü de 19 Nisan 2024’te Netflix’in dijital kütüphanesinde yayına girecek.

Rebel Moon Çizgi Roman House of the Bloodaxe

Dört farklı kapak tasarımına ev sahipliği yapan Rebel Moon: House of the Bloodaxe çizgi romanı ise Ocak 2024’te raflardaki yerini alacak.

Siz Zack Snyder’ın Rebel Moon filmi ve yeni çizgi roman serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şahmeran Efsanesi Herr Mannelig Müzik

“Şahmeran” Efsanesi, İsveç Halk Türküsü “Herr Mannelig”in Ezgileriyle Yeniden Düzenlendi

Şeker Portakalı Çizgi Roman - Jose Mauro de Vasconcelos

José Mauro de Vasconcelos’un Kült Eseri “Şeker Portakalı” Çizgi Romana Uyarlandı