in , ,

Zack Snyder’ın Dev Bütçeli Uzay Operası “Rebel Moon” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Rebel Moon fragmanı paylaşıldı. Zack Snyder’ın şimdiden “Star Wars” ve “Dune” ile kıyaslanan yeni bilimkurgu filmi ufukta gözüktü.

Rebel Moon Fragmanı - Netflix - Zack Snyder
- Reklam -
- Reklam -

Rebel Moon fragmanı görücüye çıktı. Zack Snyder’ın merakla beklenen yeni Netflix filmi iki bölüm hâlinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Sofia Boutella, Charlie Hunnam ve Michiel Huisman gibi isimlere ev sahipliği yapan Rebel Moon filmi, duyurulduğu ilk tarihten beri birçok izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Epik bir galaktik macera olarak tanımlanan yapım; bütçesi, konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. İlk etapta bir Star Wars filmi olarak tasarlanan ancak ardından özgün bir film olarak yeniden ele alınan Rebel Moon’da geri sayım sona eriyor.

- Reklam -

Rebel Moon Fragman - Netflix - Zack Snyder

Tarz olarak Yıldız Savaşları’nın ruhuyla Akira Kurosawa anlatılarını buluşturan yapım, Zack Snyder’ın Netflix projelerinin bir yenisi olarak kayıtlara geçiyor. Snyder son olarak Army of the Dead adlı zombi filmi ile Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı.

İsyancı lider Kora’nın baskıcı Ana Dünya hükümetine karşı verdiği gezegenlerarası kurtuluş savaşını konu alan filmin geniş oyuncu kadrosunda Djimon Hounsou ve Anthony Hopkins gibi yıldızlar da yer alıyor.

Rebel Moon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Bir Star Wars projesi olarak Lucasfilm’e sunulan Rebel Moon, ön geliştirme aşamasında uzun yıllar bekletilmişti. Nihayetinde bağımsız bir film olarak ele alınan yapım dün gece gerçekleştirilen Gamescom 2023 etkinliğinde ilk fragmanı ile tanıtıldı.

Rebel Moon Part 1: A Child of Fire’ın tanıtımı Ana Dünya’ya karşı isyan eden Veldt uydusunun sakinleri arasındaki galaktik çatışmaya odaklanıyor. Yapımın bütçesinin ise yaklaşık olarak 125 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

Rebel Moon Oyuncu Kadrosu

Rebel Moon’un başrolünde yer alan Sofia Boutella, baskıcı Ana Dünya hükümetine yıllarca hizmet ettikten sonra isyan bayrağını çeken asi lider Kora rolünde yer alıyor. Kora, uyduları Veldt’i savunmak için Naip Balisarius (Fra Free) tarafından yönetilen Ana Dünya’nın ordusu Imperium’a karşı savaşmak için galaksinin dört bir yanından savaşçıları bir araya getiriyor.

- Reklam -

Zack Snyder - Rebel Moon Filmi

Bu müttefikler arasında, yakında gösterime girecek Gran Turismo’da da rol alan Djimon Hounsou’nun canlandırdığı General Titus da yer alıyor. Kendini işine adamış bir pilot olan Kai rolünde ise Charlie Hunnam ekipteki bir diğer kişi olarak öne çıkıyor. Kora’nın arkadaşı Gunnar rolünde Michiel Huisman, demirci Tarak rolünde Staz Nair, siborg kılıç ustası Nemesis rolünde Doona Bae, Darrian ve Devra Bloodaxe kardeşler rolünde Ray Fisher ve Cleopatra Coleman, örümcek savaşçı Harmada rolünde Jena Malone, antik mekanik şövalye Jimmy rolünde Anthony Hopkins ve adalet arayan mülteci Millius rolünde E. Duffy de kadroda yer alan diğer isimler.

Karşı cephede Ed Skrein, Free’nin Balisarius’una acımasız sağ kolu Amiral Atticus Noble olarak yapıma dahil olurken oyuncu kadrosu Cary Elwes ve Corey Stoll ile tamamlanıyor.

Rebel Moon - Zack Snyder

Rebel Moon Part 1: A Child of Fire 22 Aralık 2023 tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Rebel Moon Part 2: The Scargiver ise Nisan 2024’te izleyicilerle buluşacak.

Rebel Moon filmi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bilimkurgu sineması hakkında daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Zack Sneyder yapmışsa izlenir, listeme ekledim :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Burcunuza Göre Hangi Naruto Karakterisiniz?

Burcunuza Göre Hangi Naruto Karakterisiniz?

Starfield Yeni Fragman

Bethesda’nın Beklenen “Starfield” Oyunu için Yeni Bir Live-Action Fragman Yayınlandı