in ,

Bethesda’nın Beklenen “Starfield” Oyunu için Yeni Bir Live-Action Fragman Yayınlandı

Starfield oyunundan yeni fragman Gamescom 2023’te görücüye çıktı. Bethesda Softworks beklentileri artırmaya devam ediyor.

Starfield Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Starfield oyunu Gamescom 2023’ün öne çıkanları arasında yer aldı. Yapımdan yayınlanan yeni fragmana Elton John’un Rocket Man parçasının orkestral bir yorumu eşlik etti.

Fallout, Doom, Dishonored ve The Elder Scrolls V: Skyrim gibi yapımalrla tanınan Bethesda Softworks’ün uzun zamandır beklenen yeni aksiyon rol yapma oyunu Starfield için geri sayım sona ermek üzere.

Son detayları geçen günlerde bir soru-cevap etkinliğinde ortaya çıkan oyun, dün gece gerçekleştirilen Gamescom 2023 etkinliğini de boş geçmedi. Yapımdan live-action tarzında yeni bir fragman paylaşılırken oyuna dair de bazı açıklamalar yapıldı.

- Reklam -

İlk duyurusu 2018’deki E3 etkinliğinde gerçekleştirilen Starfield bu sonbahar oyuncularla buluşuyor.

Oyunun yönetmenliğini üstlenen Todd Howard, Gamescom’un açılış gecesinde yayınlanan fragmanın ardından oyunda hâlâ hiç gösterilmemiş “birçok sürpriz” elementin yer aldığını açıkladı.

Starfield Yeni Fragman - Bethesda

Howard, “uzayda keşfe çıkabilecekleri bir oyun” hayal ettiklerini dile getirirken “dünyaların keşfedileceği oyunlar yapmayı sevdiklerini” de kaydetti.

The Elder Scrolls ve Fallout serilerini yaptık. Şimdi ise galakside tam bir özgürlükle keşif yapabileceğiniz yepyeni bir şeyler ortaya koymak istedik. Bu her zaman oynamak istediğimiz ve pek çok insanın da oynamak istediğini düşündüğümüz bir oyun. Bu bir tür rüyalarımızın oyunu.”

Starfield Yeni Fragman

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Todd Howard, Starfield’ın açılışı hakkında oyuncuların tuhaf bir eserle karşılaştıktan sonra, “NASA’nın Indiana Jones ile buluştuğu” bir maceraya atıldıkları tespitinde bulundu. Bununla birlikte Bethesda, lansman öncesinde oyunculara yapımdan neler beklemeleri gerektiğine dair pek çok açıklama yapmış olmasına rağmen Howard, oyunculara keşfedilecek daha çok şey olduğuna dair bir söz de verdi.

- Reklam -

“Hikâye pek çok yere gidiyor. Oyunun henüz bahsetmediğimiz birçok sürprizi var. Burada spoiler vermek istemiyorum ama hikâyenin ortaya çıkış şeklinden ve maceranın nerelere gittiğinden gerçekten çok memnunuz.”

Todd Howard - Starfield

Starfield Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Starfield, Starfield Premium Edition, Premium Edition Upgrade veya Constellation Edition versiyonlarını alanlar için 1 Eylül 2023 tarihinde piyasaya çıkacak. Diğer herkes için oyun 6 Eylül’de yayına girecek.

Starfield PC platformu için 899 TL, Xbox Series X/S platformu için 1.150 TL’den satışa çıktı. Oyunun Premium Edition PC fiyatı 1.299 TL, Xbox Series X/S fiyatı ise 1.600 TL olacak. Bununla birlikte oyun, yayınlandığı gün itibarıyla Game Pass’teki yerini de alacak.

Sizin bu yeni aksiyon rol yapma oyunu için beklentileriniz neler? Baldur’s Gate 3 sonrası yeni bir aksiyon rol yapma oyunu oyunculardan nasıl puanlar alacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PC Gamer


Bizleri sosyal medya ve Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rebel Moon Fragmanı - Netflix - Zack Snyder

Zack Snyder’ın Dev Bütçeli Uzay Operası “Rebel Moon” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış Videosu

“Call of Duty: Modern Warfare 3” için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı