in ,

“Call of Duty: Modern Warfare 3” için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

Call of Duty: Modern Warfare 3 için ilk oynanış videosu Gamescom 2023 etkinliğinde görücüye çıktı. Activision’ın popüler oyun serisi yeni macerası ile dönüyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış Videosu
- Reklam -
- Reklam -

Call of Duty: Modern Warfare 3 için ilk oynanış videosu Gamescom 2023 etkinliğinde görücüye çıktı. Activision’ın popüler oyun serisi yeni macerası ile dönüyor.

Dün gece gerçekleştirilen Gamescom 2023 etkinliği, merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 3’ün tanıtımına da ev sahipliği yaptı.

İlk defa 2003 yılında oyuncuların karşısına çıkan Call of Duty, seneler içerisinde devasa bir oyun markasına dönüşmüştü. Modern Warfare 3, geçen yıl yayınlanan MW2’nun devamı niteliğinde olacak. Oyun, aynı zamanda orijinal üçlemeyle hatırlanan Vladimir Makarov karakterini ana kötü koltuğuna yerleştirecek. Bununla birlikte Captain Price, Ghost ve Soap gibi serinin eski karakterleri, Makarov’a karşı bir savaşa daha girişecekler.

- Reklam -

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan oynanış videosunda Call of Duty: Modern Warfare 3’ün Operation 627 olarak adlandırılan başlangıç bölümünü tanıttı.

Alfa ekibinin gece saatlerinde bir düşman yerleşkesine saldırdığı Kastovian denizinde başlayan macera, oyuncuları orijinal Warzone’un geçtiği Verdansk’a geri döndürüyor. İlk bölümde oyuncular gece görüş gözlüklerini kullanarak yerleşkenin derinliklerine doğru gizlice ilerliyor. Büyük bir patlamayla birlikte çatışma başlıyor ve Alfa ekibi Zordaya Hapishanesi’nin derinliklerine doğru ilerliyor. Bununla birlikte tanıtımda operasyonun hedefi bir gizem olarak bırakılıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Logo

Öte yandan Modern Warfare 3’ün ana hikâyesine açık dünya bir zombi modu ve multiplayer modu da eşlik edecek. Bu iki mod için şimdilik detaylı bir açıklama yapılmış değil. Ayrıca multiplayer modun Call Of Duty: Modern Warfare 2’da yer alan tüm haritalara ve çok daha fazlasına da ev sahipliği yapacağı bilinen detaylar arasında.

- Reklam -

Call of Duty: Modern Warfare 3 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Call of Duty: Modern Warfare 3 oyunu 10 Kasım 2023 tarihinde PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S platformlarında çıkış yapacak.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış - Fiyat

Oyunun Steam üzerindeki ön sipariş fiyatı 1.999 TL. Kasa Sürümü için belirlenen ön sipariş fiyatı ise 2.799TL.

Sizin Call of Duty: Modern Warfare 3 için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: IGN, Gaming Bible

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Starfield Yeni Fragman

Bethesda’nın Beklenen “Starfield” Oyunu için Yeni Bir Live-Action Fragman Yayınlandı

Little Nightmares 3 Fragmanı

“Little Nightmares 3” Geliyor: Neşe Dolu Tuhaflıkları Korku Türüyle Buluşturan Macera Devam Ediyor