in ,

“Little Nightmares 3” Geliyor: Neşe Dolu Tuhaflıkları Korku Türüyle Buluşturan Macera Devam Ediyor

Little Nightmares 3 oyunu duyuruldu. Gamescom 2023, sürpriz bir fragman ile küçük kâbusların dünyasını bir kez daha gün yüzüne çıkarttı.

Little Nightmares 3 Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Little Nightmares 3 fragmanı yayınlandı. Supermassive Games ve Bandai Namco, Gamescom 2023’ün açılış geçesinde yeni oyunlarını tanıttı.

İlki 2017 yılında yayınlanan ve korku/hayatta kalma/puzzle/2D platform oyunu Little Nightmares, çıkış yaptığı dönemde adından çokça söz ettirmişti.

Maceranın ikinci adımı 2021 yılında geldi. Ancak serinin devam edeceğine dair bir haber bugüne dek hiç gündeme düşmemişti. Geliştirici stüdyo sürpriz bir duyuruyla Little Nightmares evrenini genişletecek üçüncü oyunun yolda olduğunu kısa bir fragman eşliğinde oyuncularla paylaştı.

- Reklam -

Yayınlanan fragman ile birlikte Low ve Alone adlı iki yeni karakter tanıtıldı. Little Nightmares 3, oyunculara ister diğer karakter yapay zekâ ile kontrol edilirken tek başlarına isterse iki kişilik bir multiplayer oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

Little Nightmares 3 Duyuru Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni macera, 2021’de daha fazla devam oyunu yapmayacağını açıklayan Tarsier’ın yerine Supermassive tarafından geliştiriliyor. Supermassive’e önceki oyunların ortak geliştiricisi Bandai Namco eşlik ediyor.

Serinin ilk oyunu PlayStation 4, Windows ve Xbox One için piyasaya sürülmüş ve ertesi yıl Switch üzerinden oyuncularla buluşmuştu. Bu macerada Six adlı küçük bir kızın canavarlar ve çarpık yaratıklarla dolu Maw adlı demirden bir gemiden kaçma macerasını konu alıyordu. Yapım kısa sürede bir hayran kitlesi ve olumlu eleştiriler kazanmıştı. IGN’de yayınlanan bir incelemede yapım için 8,8/10 puan verilirken Little Nightmares için “korkuya çok hoş bir yeni yaklaşım” ifadesine yer verilmişti.

Little Nightmares 3

- Reklam -

Devam macerası için ise “orijinali kadar karanlık, kasvetli ve ürkütücü derecede güzel” ifadesi kullanılmış ancak önceki oyuna kıyasla “daha az akılda kalıcı” eleştirilerinde bulunulmuştu.

Little Nightmares 3 Konusu

Little Nightmares 3 ise Low ve Alone karakterlerinin kendilerini Hiçlik adı verilen bir diyardan kurtarma çabasını konu alıyor. Karakterler tehlikeli sanrılarla dolu bu dünyada hayatta kalmaya ve gölgelerde gizlenen büyük bir tehdidin pençesinden kurtulmaya çalışacak.

Little Nightmares 3 oyunu 2024 yılı içerisinde PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformları üzerinden yayınlanacak. Yapımcılar oyuna ek olarak The Sounds of Nightmares adlı bir podcast programını da duyurdu.

Little Nightmares 3 Fragman

Little Nightmares 3 için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Oynanış Videosu

“Call of Duty: Modern Warfare 3” için İlk Oynanış Videosu Yayınlandı

"Cyberpunk 2077: Phantom Liberty" için Yeni Fragman Yayınlandı

“Cyberpunk 2077: Phantom Liberty” için Yeni Fragman Yayınlandı