in ,

“Cyberpunk 2077: Phantom Liberty” için Yeni Fragman Yayınlandı

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty oyunundan yeni fragman yayınlandı. CD Projekt Red çıkışı öncesi ücretsiz güncellemeye son bir bakış sağlıyor.

"Cyberpunk 2077: Phantom Liberty" için Yeni Fragman Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty oyunundan yeni bir fragman Gamescom etkinliğinde paylaşıldı.

Oyun geliştirici CD Projekt Red, uzun süredir beklenen Cyberpunk 2077 genişleme paketi Phantom Liberty’nin heyecan verici ayrıntılarını duyurdu. Bu yeni genişleme paketi, oyunculara sadece seriye yeni katılan Idris Elba’nın oyunculuk yeteneklerini sunmakla kalmayacak, aynı zamanda ücretsiz bir 2.0 güncellemesiyle oyunun temel sistemlerini kökten değiştirecek.

Dün akşam düzenlenen 2023 Gamescom Opening Night etkinliğinde gösterilen “New Ways to Play” fragmanı, oyuncuları heyecanlandıran pek çok yeniliği içeriyor. Yenilenmiş beceri ağaçları, geliştirilmiş polis kovalamacaları ve araç savaşları gibi özellikler, oyunculara daha zengin ve etkileyici bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.

- Reklam -

"Cyberpunk 2077: Phantom Liberty" için Yeni Fragman Yayınlandı

Phantom Liberty genişleme paketi 26 Eylül 2023 tarihinde yayınlanacak ve bu paketin yanı sıra, sahip olduğunuz cihaza bağlı olarak PlayStation 5, Xbox Series X/S veya PC platformlarında oynuyorsanız, ücretsiz 2.0 güncellemesi de erişime açılacak.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın ilk sahnelerinde ana karakter V’nin bir motosikletten atlayarak düşmanlarının arasına dalması ve betonun yere çarparken yarattığı devasa şok dalgası görüntüleniyor. Oyunculara sunulan yeni beceriler arasında düşmanları öldürmek için “finisher”, düşman ateşlerini savuşturmak için “bullet deflect”, uzaktaki düşmanlara hızla yaklaşmak için “dash” gibi yetenekler yer alıyor. Ayrıca, “spatial mapping” adında bir blink yeteneği ve düşmanları patlatabileceğiniz “limiter removal” gibi avantajlar da oyuna ekleniyor.

- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Yeni Fragmanı Çıktı

Fragman aynı zamanda polis kovalamacalarının ve araç savaşlarının da önemli bir şekilde geliştirildiğini gözler önüne seriyor. Oyuncular, düşman araçlarını hack’leyerek kontrolsüz hâle getirebilecek ve polislerle nefes kesen kaçışlar yaşayabilecekler.

Phantom Liberty genişleme paketi ve ücretsiz 2.0 güncellemesi, “Cyberpunk 2077” oyununu daha önce hayal ettikleri türden bir siberpunk macerası deneyimine dönüştürebilir.

Yeni fragmanı ve açıklanan özellikleri sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından daha fazla gelişme ve haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Kotaku

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Little Nightmares 3 Fragmanı

“Little Nightmares 3” Geliyor: Neşe Dolu Tuhaflıkları Korku Türüyle Buluşturan Macera Devam Ediyor

Barbenheimer Akımı Covid Vakalarını Tetikleyebilir

Sinema Salonlarını Eski ‘Güzel’ Günlere Götüren ‘Barbenheimer’ Akımı Covid Vakalarını Tetikleyebilir