in ,

“Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”nin Yayın Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu: İşte Yeni Fragman

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için çıkış tarihi açıklaması geldi. Türkiye fiyatı belli olan DLC’nin yeni fragmanı da yayınlandı.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi - Fiyatı
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı açıklandı. CD Projekt RED’in ilk Cyberpunk 2077 DLC’si için fragman da paylaşıldı.

Hayranlar tarafından Cyberpunk 2.0 olarak tanımlanan oyun, yorumlara göre bir DLC değil de “apayrı bir oyun” kadar kapsamlı.

Geçen günlerde Summer Game Fest: Play Days kapsamında bazı katılımcılar Cynerpunk 2077’ın genişleme paketi Phantom Liberty’yi deneyimleme fırsatı bulmuştu. Ortak görüş, 2020’deki sıkıntılı lansmanın ardından CD Projekt RED’in oyunun itibarını düzeltmek için DLC işini fazlasıyla ciddiye aldığı yönündeydi.

- Reklam -

Paylaşılan ön incelemeler, Phantom Liberty’nin oyunun temel dinamiklerine kapsamlı değişiklikler getirdiği ve bu DLC’nin aynı oyunun bir parçası olduğunu söylemenin zor olduğunu ortaya koydu.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi - Fiyatı - Fragman

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi

Ortaya konan değişiklikler ve oyuna eklenen yeni detaylarla birçok hayran Phantom Liberty’yi bir tür devam oyunu olarak görüyor. Tüm bu yorumların gerçek olup olmadığını öğrenmek için ise hayranların çok da fazla beklemesi gerekmeyecek.

Dün akşam gerçekleştirilen Xbox Games Showcase 2023 etkinliğinde yayınlanan yeni fragman ile birlikte DLC’nin çıkış tarihi belli oldu. Phantom Liberty ek paketi 26 Eylül 2023 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Fiyatı

Global fiyatı 29,99 $ / 24,99 £ olarak belirlenen oyun için CD Projekt RED Türkiye’de yerel fiyatlandırma yoluna giderek oyuncuları bir nebze olsun rahatlatmayı başarıyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi - DLC

- Reklam -

Phantom Liberty DLC fiyatı Steam, Epic Games ve Xbox için 399 TL; PlayStation için ise 479 TL olarak belirlendi. Ön sipariş imkânından yararlanan oyuncular ayrıca Quadra Vigilante adlı yeni araca da erişme fırsatı bulabilecekler.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

DLC’de yaratıcı yönetmen olarak görev alan Pawel Sasko, yaptığı açıklamada yapay zekâ, yetenek ağaçları ve ganimetler gibi başlıklarda oyun mekaniğinin tamamen elden geçtiğini kaydetti.

DLC, Night City’nin Yeni Bir Bölgesinde Geçiyor

Night City’nin Dog Town adlı bölgesinde geçecek DLC, “casus ve gerilim” temalarında olacak. Oyunda ünlü aktör Idris Elba Solomon Reed karakterini canlandıracak. Amerikalı müzisyen ve oyuncu Sasha Grey ise Ash adlı radyo DJ’ini seslendirecek. Ana oyunda Johnny Silverhand’i canlandıran Keanu Reeves de rolünü yineleyecek.

Sizin Cyberpunk 2077: Phantom Liberty için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Games Radar

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Fiyat iyi gibi duruyor. Gelse de oynasak :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suitable Flesh Filmi - H.P. Lovecraft

H.P. Lovecraft’ın Erotik Korku Öyküsünden Uyarlanan “Suitable Flesh” Filmi Geliyor

Hekate Bize Ne Mesaj Veriyor? Özlem Ertan'dan Yeni Kitap

Yunan Mitolojisi Tanrıçası Hekate’nin İzini Arkeolojik ve Yazılı Kaynaklarda Arayan “Hekate Bize Ne Mesaj Veriyor?” Çıktı