in ,

H.P. Lovecraft’ın Erotik Korku Öyküsünden Uyarlanan “Suitable Flesh” Filmi Geliyor

Suitable Flesh filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Yapım, H.P. Lovecraft’ın “The Thing on the Doorstep” öyküsünden uyarlanıyor.

Suitable Flesh Filmi - H.P. Lovecraft
- Reklam -
- Reklam -

Suitable Flesh filmi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Yapım, H.P. Lovecraft’ın The Thing on the Doorstep öyküsünden uyarlanıyor.

İlk detayları geçen yıl ağustos ayında çıkan Suitable Flesh filmi dünya prömiyerini 11 Haziran’daki Tribeca Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Korku edebiyatında inşa ettiği Cthulhu mitosu ile bir kültürü şekillendirmeyi başaran H.P. Lovecraft’ın 1933’te yazdığı ve ilk defa 1937 yılında spekülatif kurgu dergisi Weird Tales’ta yayımladığı The Thing on the Doorstep (Kapının Önündeki Şey) öyküsü perdeye konuk olmaya hazırlanıyor. Cthulhu mitosunun bir parçası olarak anılan eser beden değiştirme temasıyla öne çıkıyor.

- Reklam -

Suitable Flesh 2023 H.P. Lovecraft

Yönetmenliğini Mayhem ve Wrong Turn 2: Dead End filmleri ile adından söz ettiren Joe Lynch’in üstlendiği yapımın senaryosunu bir başka Lovecraft uyarlamasında (From Beyond) imzası bulunan Dennis Paoli kaleme alıyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda korku efsanesi Barbara Crampton (Re-Aniamtor, Chopping Mall ve From Beyond), Heather Graham (Lost in Space, Boogie Nights) ve Judah Lewis (The Babysitter, Demolition) gibi isimler yer alıyor

H.P. Lovecraft Uyarlaması “Suitable Flesh” İzleyicilerle Buluşuyor

Korku sitesi Bloody Disgusting tarafından yayınlanan ilk bakış görselleri, yapımın korku dozuna dair bazı ipuçları veriyor.

Suitable Flesh filmi, bir psikiyatristin genç hastalarından birini öldürmesinin ardından, hayatının “doğaüstü histeriler ve korkunç ölümlerle dolu kâbus gibi bir girdaba dönüşmesini ve tüm bunların durdurulamaz görünen kadim bir lanete bağlanmasını” takip ediyor.

Suitable Flesh Film H.P. Lovecraft

- Reklam -

Yönetmen Joe Lynch daha önce yaptığı bir açıklamada yapımı “seksi, komik ve korkutucu” sözleriyle tanımlamıştı.

Lovecraft’ın The Thing on the Doorstep öyküsü daha önce 2014’te Tom Gliserman imzasıyla, 2003’te ise Eric Morgret tarafından beyaz perdeye taşınmış ancak her iki film de olumsuz eleştiriler almıştı.

Suitable Flesh filmi için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Yapım, şimdilerde bir başka Lovecraft uyarlamasını, Color Out of Space’i ağırlayan Shudder platformu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Suitable Flesh Film

Suitable Flesh filminden yayınlanan ilk görselleri siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sinemasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fable Yeni Oyun

Ünlü Rol Yapma Serisi “Fable” Yeni Oyunuyla Geri Dönüyor: Resmi Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Çıkış Tarihi - Fiyatı

“Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”nin Yayın Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu: İşte Yeni Fragman