in

Idris Elba ve Keanu Reeves, “Cyberpunk 2077: Phantom Liberty”de Buluşacak: İşte Yeni Fragman

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty genişleme paketinden yeni fragman paylaşıldı. CD Projekt RED yapımında, Keanu Reeves’e Idris Elba’nın eşlik edeceği ortaya çıktı.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Fragmanı - Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty hakkında yeni detaylar ve fragman, The Game Awards 2022 etkinliklerinde duyuruldu. Yapımcılığını CD Projekt RED’in üstlendiği Cyberpunk 2077 oyununun genişleme paketi Phantom Liberty; Idris Elba ve Keanu Reeves’i bir araya getirecek.

Sayısız ertelemenin ardından 2020 yılında yayınlanan Cyberpunk 2077 oyunu, çıktığı dönemde çokça eleştirilmişti. Hataların giderilmesi uzun soluklu bir güncelleme maratonuyla tamamlandıktan sonra, yapımcı firma oyun için ilk genişleme paketini geçen eylül duyurdu. Phantom Liberty adlı DLC; yeni detaylar, yeni hikâyeler ve yeni karakterler getirecek.

The Game Awards 2022 etkinliğinde, yeni karakterlerden birisi olarak tasarlanan Solomon Reed’in Idris Elba tarafından canlandırılacağı açıklandı.

- Reklam -

Primetime Emmys adayı Idris Elba Beasts of No Nation, The Losers, Thor: Ragnarok, The Dark Tower ve Luther gibi yapımlarla tanınıyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Fragmanı Oyuna Dair Yeni Detaylar Veriyor

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, oyunculara Cyberpunk 2077 DLC’sine yakın bir bakış atma imkânı sunuyor. İlk etapta orijinal oyundan hemen sonra yayınlanması planlanan genişleme paketi, oyunun başarısız lansman sürecinden sonra ertelenmişti.

Netflix yapımı Cyberpunk 2077: Edgerunners animesiyle oyun da kitlesini yeniden bir araya getirmeye başlarken yapıma dair yeni haberler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dlc

Yeni fragman, Keanu Reeves tarafından canlandırılan Jonny Silverhand’in Idris Elba’lı Solomon Reed’in yardımını almasıyla açılıyor. Reed karakteri, oyunda Yeni Amerika Birleşik Devletleri’nin (NUSA) bir parçası olan gizemli bir FIA ajanı olarak yer alıyor.

- Reklam -

Yeni DLC’de Reed ve Silverhand, casusluk ve hayatta kalma temalı bir görev için birlikte çalışmak üzere, daha önce Cyberpunk 2077’de görülmemiş bir bölge olan Dogtown’a doğru yola çıkacak.

Ücretli olacağı bilinen DLC’nin 19,99 dolar civarına fiyatlanabileceği belirtiliyor.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Fragmanı - Detaylar

Yeni genişleme paketinin 2023 yılı içerisinde PC, PS5 ve Xbox Series X|S platformlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak şimdilik net bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Öte yandan CD Projekt RED, yeni Witcher oyunlarıyla kurgu evrenini genişletmeye devam ediyor.

Siz yeni fragman ve Idris Elba tercihi hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden daha yakından takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avatar 2 Yorumlari The Way of Water

“Avatar: The Way of Water”dan İlk Yorumlar Geldi: “Her Açıdan İlk Filmden Daha İyi”

Shadow and Bone 2. Sezon Cikis Tarihi

“Shadow and Bone” Dizisinde 2. Sezon Çıkış Tarihi ve Yeni Görüntüler Yayınlandı