in

The Witcher Evreninin Gelecek Projeleri Netleşiyor: 5 Yeni Oyun Duyuruldu

The Witcher evreni için gelecek oyunlar netleşiyor. CD Projekt RED; Sirius, Polaris ve Canis Majoris kod adlı üç projesini duyurdu.

the witcher üç yeni oyun projesi
- Reklam -
- Reklam -

The Witcher oyunları üç yeni proje ile genişlemeye devam ediyor. Cyberpunk ve Gwent gibi oyunlara imza atan yapımcı şirket CD Projekt RED, Sirius, Polaris ve Canis Majoris kod adlarını verdiği üç yeni projeyi hayata geçirecek.

CD Projekt Red, The Witcher ve Cyberpunk 2077 başlıkları için sosyal medya üzerinden takipçilerine önemli bilgiler paylaştı. Polonyalı yapımcı şirketin ismini geniş kitlelere duyurmasını sağlayan Witcher oyunları için üç farklı oyunun geliştirme sürecinde olduğu biliniyordu. Yapılan duyurunun ardından bu projelere dair bazı ipuçları paylaşıldı.

CD Projekt Red’in Witcher serisi için planladığı ilk oyun Polaris kod adını taşıyor. Üç bölümden oluşacak yeni The Witcher efsanesinin ilk oyunu olma özelliğini taşıyan yapım hâlihazırda ön prodüksiyon aşamasında. Şirket, Polaris sonrasında projenin içinde yer alacak iki Witcher oyunu da ilk oyunun çıkışından sonraki 6 yıllık süreçte çıkaracak ve yeni AAA rol yapma üçlemesini tamamlayacak. Şirket gelecek oyunları da Polaris’in teknolojik altyapısı üzerine inşa ederek ekibin yaratıcı beklentilerini karşılamasını hedefliyor.

- Reklam -

the witcher üç yeni oyun projesi

Evrenin bir diğer yapımı ise Canis Majoris kod adını taşıyor. Yapılan açıklamaya göre bu oyun başlangıcı ve sonu ile tek parça bir oyun deneyimi sunacak. Ayrıca Witcher evreni içinde geçmesine rağmen Polaris üçlemesinden farklı bir noktada duracak. Bununla birlikte Canis Majoris’in CD Projekt Red şirketi dışında daha önce Witcher oyunlarında çalışmış dış bir şirket tarafından geliştirileceği açıklandı. Bu da şirket için bir ilk olma özelliğinde. Ancak Projekt Red dış bir stüdyonun bu oyunda rol almasına rağmen yapımın beklentilerin altına düşmeyeceğini, hatta bu yapımın da Polaris gibi Unreal Engine 5 ve yeni nesil teknolojik altyapı ile geliştirileceğini söylüyor.

The Witcher Evreninin Yeni Oyunlarını Dış Stüdyolar Yapacak

Sirius kod adlı The Witcher oyunu ise CD Projekt Red’e ait stüdyo olan The Molasses Flood tarafından tasarlanacak. Şirketin daha önceki yapımlarından farklı bir ton yakalayacağı söylenen Sirius tek oyunculu, görevlerle ve lineer ilerleyen senaryosunun üzerine kurulan ve çok oyunculu oynanışı da destekleyen bir yapım olacak.

The Witcher evreni için yapılan duyurular oyuncuları şimdiden heyecanlandırmış durumda. Evrenin yeni oyununun Unreal Engine 5 ile yapılacağı duyurulmuş ve yeni üçlemenin ilk yapımı olacağı müjdesi de daha öncesinde verilmişti. Bu projelerle birlikte ilerleyen süreçte oyuncular evreni daha derinden tecrübe edebilecek.

- Reklam -

Yeni The Witcher oyunu

CD Projekt Red en son oyunu Cyberpunk 2077 için de gelecek Phantom Liberty DLC’sinin yanında Orion kod isimli projede çalıştıklarını duyurdu.

Şirketin sosyal medya üzerinden verdiği son bilgi ise, Hadar kod adlı yeni bir oyun markası üzerinde çalıştığı yönünde.

Siz CD Projekt Red’in yaptığı duyuruları nasıl buldunuz? Yeni oyunlardan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CD Projekt Red

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cyberpunk 2077 devam oyunu duyuruldu

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin Devam Oyununu Duyurdu: Orion Projesi Çalışmaları Başladı

the rings of power 2 sezon çekimleri

Amazon’un “The Rings of Power” Dizisinde 2. Sezon Çekimleri Başladı