in

CD Projekt Red, Yeni Bir Witcher Üçlemesi Üzerinde Çalışıyor

Yeni Witcher üçlemesi yolda. CD Projekt Red, serinin adını vermese de Witcher evrenini birden fazla yapımla genişleteceğini doğruladı.

yeni witcher üçlemesi
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Witcher üçlemesi için hazırlıklar sürüyor. Polonyalı oyun firması CD Projekt Red, Witcher evrenini birden fazla yapımla genişletecek.

Şirket, bu yıl açıkladığı ve henüz resmi adı belli olmayan dördüncü Witcher oyunundan sonra, iki farklı Witcher yapımına daha imza atacak. Böylece CD Projekt Red, yeni bir Witcher üçlemesini oyuncularla buluşturmuş olacak.

Witcher evreni yeni bir saga ile yoluna devam edecek. Cyberpunk 2077 ve Gwent gibi oyunlara imza atan şirketin finansal toplantısında konuşan CEO Adam Kiciński, The Witcher oyunlarının ikinci kısmına adım attıklarını resmen doğruladı:

- Reklam -

“Yeni bir saga olacağını söylemiştik. Aklımızdan birden fazla oyun var.

“İlk kısım üç oyundan oluşuyordu, şimdi de birden fazla oyun düşünüyoruz. Yine de ikinci Witcher Saga’sının ilk oyunu ön geliştirme aşamasında.”

yeni witcher üçleme

Yeni Witcher Üçlemesi için Hazırlıklar Sürüyor

Ayrıca yeni Witcher oyununun kendi oyun motorlarıyla değil de Unreal Engine 5 ile tasarlandığını tekrarlayan Kiciński, bunun oldukça zor ve farklı bir süreç olduğunun altını çiziyor.

Şimdiden yeni bir saga’nın Witcher evrenine katabilecekleri konusunda heyecanlanan hayranlar Mass Efect benzeri birbirini etkileyen evrenler içerisinde geçen Witcher oyunları kurulabileceği yönünde teoriler kurmaya başladı bile.

- Reklam -

Ön geliştirme aşamasındaki yeni Witcher oyununun ismi ise henüz duyurulmadı. Ancak Adam Kicinski’nin açıklamasından sonra yapımın The Witcher 4 ismini almayacağı netleşmiş durumda. 2017 yılında CD Projekt Red bünyesinde çalışan Marcin Iwinski, “The Witcher bir üçleme olarak tasarlandı, üçlemenin dördüncü parçası olamaz değil mi?” diye konuşmuştu. Dolayısıyla yeni serinin ilk oyunu için beklentiler yükselmiş durumda.

Yeni oyunun Kedi Okulu’na odaklanan bir yapım olabileceği de öne sürülen iddialar arasında.

Yeni The Witcher oyunu

Oyun şirketi CD Projekt Red ise şu sıralar oldukça hareketli günlerden geçiyor. Cyberpunk 2077 oyunu için ilk büyük DLC paketini duyuran şirket Keanu Reeves’i Johnny Silverhand olarak yeniden Night City’ye getiriyor. Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ismindeki indirme paketi oyunculara yeni maceralar ve harita sunacak. Netflix bünyesinde yayınlanan Cyberpunk: Edgerunners animasyonu ise yeni yama ile oyuna adapte ediliyor. Edgerunners yaması ile animasyonda yer alan kıyafetler ve araçlar oyuncular tarafından kullanılabilecek.

Siz yeni Witcher üçlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: PC Gamer

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Şu ana kadar çıkmış olan witcher oyunları kitaplardan kat kat iyi bence. Bundan dolayı bu haber beni sevindirdi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the rings of power 3 bölüm incelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power 3. Bölüm İncelemesi: Numenor’dan Mordor’un Doğuşuna

Mufasa: The Lion King

Aslan Kral’ın Öncesini Anlatacak Disney Filmi “Mufasa” Duyuruldu