in

A24’un Gişede En Başarılı Filmi “Everything Everywhere All At Once”ın Yaratıcıları, Yeni Stüdyolarını Buldu

Everything Everywhere All At Once filminin yönetmenleri Dan Kwan ve Daniel Scheinert, Universal Pictures ile anlaştı.

Everything Everywhere All At Once yönetmenleri yeni stüdyo
- Reklam -
- Reklam -

Everything Everywhere All At Once filminin yönetmenleri Dan Kwan ve Daniel Scheinert, kendilerini Universal Pictures‘a bağlayan 5 yıllık anlaşmayı imzaladı. İkili, A24‘un en yüksek gişe hasılatı elde eden filmini yönetmişlerdi.

2022 yılının en çok konuşulan filmleri arasında yer alan Dan Kwan ve Daniel Scheinert imzalı Everything Everywhere All At Once (Her Şey Her Yerde Aynı Anda), A24’un 100 milyon dolarlık gişe barajını geçen ilk filmi olmuştu.

Komedi, macera ve aksiyon türlerindeki Her Şey Her Yerde Aynı Anda filmi, yaşayabileceği alternatif hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfeden Evelyn’in evreni kurtarmaya çalıştığı ironik bir hikâyeyi konu alıyor. Yapımın başrolünde ise Michelle Yeoh yer alıyor.

- Reklam -

Midsommar, The Green Knight, The Lighthouse, Hereditary, Ex Machina, The VVitch, Uncut Gems, The Farewell ve A Ghost Story gibi yapımlarla tanınan A24 stüdyosu; yapımlarıyla birçok ödüle layık görülüp eleştirmenlerden olumlu yorumlar alsa da, gişede bekleneni vermekte zorlanıyordu. Everything Everywhere All At Once, bu açıdan da ses getirerek filmin yaratıcılarını pazarda cazip bir pozisyona yükseltmişti.

Everything Everywhere All At Once Yaratıcılarının Yeni Evi Universal Pictures Oldu

Daha önce beraber Paul Dano ve Daniel Radcliffe‘li Swiss Army Man (2016) filmini de yapan ikili, asıl çıkışlarını bu yıl vizyona giren Everything Everywhere All At Once ile gerçekleştirdi. Bağımsız film stüdyosu A24 çatısı altında çıkan yapım hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu puanlar aldı.

Everything Everywhere All At Once yönetmenleri universal

- Reklam -

Başarıya kayıtsız kalmayan Universal Pictures, ikiliyle 5 yıllık bir anlaşmaya imza attı. Dan Kwan ve Daniel Scheinert‘ın bir sonraki projesinin ne olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Ancak ikilinin 2027’ye dek sinema ve televizyon yapımları konusunda geniş bir çalışma alanına sahip olacağı öngörülüyor.

Universal Pictures, geçen yıl Warner Bros. ile anlaşmazlığa düşen Christopher Nolan‘ı bünyelerine katmıştı. Şirket ayrıca son dönemlerin gözde yönetmeni Jordan Peele (Candyman, Nope) ile de çoklu yapımları kapsayan bir anlaşma imzalamıştı.

Siz Everything Everywhere All At Once filmini izlemiş miydiniz? Yönetmenlerin Universal çatısı altından asıl işler çıkaracağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker 2 ne zaman

Joker 2’nin Vizyon Tarihi Belli Oldu: Devam Filmi Oscar’a Göz Kırpıyor

Ryan Reynolds Deadpool 3 çalışmaları başladı

Ryan Reynolds, Deadpool 3’ün Çalışmalarına Resmen Başladı