in ,

Baş Yapımcı Açıkladı: “John Wick 5” Senaryosu Yazım Aşamasında

John Wick 5 filmi senaryo aşamasına geçti. Lionsgate yöneticisi, serinin yeni macerası ve başka spin-off’lar üzerinde çalıştıklarını doğruladı.

John Wick 5 Senaryo
- Reklam -
- Reklam -

John Wick 5 senaryosu yazım aşamasında. Başrolünde Keanu Reeves’in oynadığı aksiyon ve macera serisi, yeni yapımlarla evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Wick dünyasında son olarak John Wick anime dizisi ile yeni bir maceranın başlayacağı duyurulmuştu. Şimdi ise ana seriye gelmesi beklenen devam filmine dair en net açıklama yapıldı.

2014 yılında başlayan seri, bu sene vizyona giren dördüncü filmle noktalanmıştı. En azından yapımın sonu, birçok izleyicide bu izlenimi uyandırmıştı. Ancak sonrasında gelen kimi açıklamalar olası bir devam macerasının yolda olabileceğini işaret etmişti.

- Reklam -

Öte yandan bu yıl Prime Video’da yayınlanan The Contiental dizisi ve gelecek yıl vizyona girmesi beklenen Ana de Armas’lı Ballerina spin-off’uyla evrenin genişletilmeye devam edeceği de açıklık kazanmıştı.

Grev Sonrasında “John Wick 5” Senaryo Aşaması Yeniden Başladı

Lionsgate Sinema Filmleri Grubu Başkanı Joe Drake, yakın zamanda yapılan bir toplantıda John Wick 5 hakkında serinin hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Senarist grevinin sona ermesiyle serinin yeni filmi için de hazırlıkların kaldığı yerden devam ettiği ortaya çıktı.

Joe Drake konuya dair şunları söyledi:

“Wick cephesinde birden fazla spin-off’umuz ve bir John Wick 5 projemiz var. Senarist grevinin sona ermesiyle bunlar üzerinde çalışmaya geri döndük.”

John Wick 5 Senaryo - Keanu Reeves

John Wick: Chapter 4’un gişede elde ettiği başarının ardından bir devam filminin daha geliştirilmesi kimse için sürpriz değildi. Ancak son yapımda Reeves’in vurulması karakterin sonu olabileceğini düşündürtmüştü. Yapımın finali her ne kadar belirsizlik içinde tamamlansa da Chad Stahelski ve Keanu Reeves’in konuya dair ilk yorumları maceranın bitmiş olabileceğini işaret ediyordu.

- Reklam -

Senarist grevinin sona ermesinin ardından Inverse’e konuşan Chad Stahelski, “Kafamızda tonlarca fikir var. Sadece henüz kesinleşmiş bir hikâyemiz yok,” demişti.

Stahelski ayrıca Reeves’in dönüp dönmemesi ihtimaline, “İyi bir hikâyemiz olsaydı Keanu bir saniye bile tereddüt etmezdi,” cevabını verdi.

John Wick 5 Film

Serinin yeni filmi için henüz açıklanmış bir vizyon tarihi ve hikâye detayı bulunmuyor.

John Wick 5 filmi hakkında sizin teorileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire Zack Snyder

Zack Snyder’ın Bilimkurgu Destanı “Rebel Moon”dan Yeni Fragman

The Marvels Gişe

Marvel Sinematik Evreni’nin En Kötü Açılışı: “The Marvels” Filmi Gişede Sınıfta Kaldı