in , ,

“John Wick” Animesi Geliyor

John Wick animesi için hazırlıklar başladı. Keanu Reeves’in ünlü kiralık katili, kendi anime yapımına kavuşuyor.

John Wick Animesi
- Reklam -
- Reklam -

John Wick animesi serinin yönetmeni Chad Stahelski tarafından doğrulandı. Hayranlar 5. filmi beklerken maceranın anime dünyasında devam edeceği ortaya çıktı.

Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı serinin serisi sinema yolculuğuna 2014’te başladı. Bu yıl yayınlanan dördüncü filmle şimdilik macerasına noktayı koymuş gibi görünen seri, beyaz perdede 2024’te Ballerina spin-off’uyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizi formatında ise bu sene The Continental izleyicilerle buluştu.

Olası bir John Wick 5 tartışmaları süregelirken Chad Stahelski’den sürpriz bir anime projesi haberi geldi.

- Reklam -

John Wick Animesi Yapım Aşamasında

Serinin yönetmeni Chad Stahelski tarafından paylaşılan bilgiye göre resmi bir John Wick animesi şu anda yapım aşamasında. Anime türü, geçen yıllarda popülaritesini ciddi şekilde artırdı ve Japonya dışında da birçok şirket pastadan pay almak için harekete geçti. Video oyunlarından live-action filmlerine, TV dizilerinden çizgi romanlara kadar pek çok farklı yapım anime hâline getiriliyor ve bu da anime eserlerinin giderek daha fazla izleyiciye ulaştığını ortaya koyuyor.

John Wick Animesi Geliyor

Chad Stahelski bir John Wick animesinin yapım aşamasında olduğundan Discourse Podcast’in bir bölümünde bahsetti. Ünlü yönetmen Japon içeriklerine dair sevgisini paylaştı ve projeyi üstleneceği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Stahelski anime yapımının ayrıntılarına girmese de, heyecanını ve yalnızca bir animelerde keşfedilebilecek olasılıkları dile getirdi.

“Anime uyarlaması nedeniyle gerçekten sabırsızlanıyoruz. Bu konuda gerçekten heyecanlıyız. Bir Japon animesi yapıyoruz çünkü Japon animelerini çok seviyorum.”

- Reklam -

Bununla birlikte podcast programının tamamı henüz paylaşılmadı. Dolayısıyla yapıma dair daha fazla bilgi yakın gelecekte ortaya çıkabilir.

John Wick Anime Formatı için Avantajlı Bir Yapım Olabilir

John Wick anime projesi hakkında bilinmeyen birçok detay olmasına rağmen, hayranlar şimdiden sosyal mecralarda bu konudaki heyecanlarını dile getirmeye başladı. Keanu Reeves’in ikonik karakteri, bir tetikçi olarak efsanevi statüsünde ve heyecan verici maceralarıyla aksiyon meraklıları için bir rüyanın gerçekleşmiş hâli olarak anılıyor.

John Wick 4 Yorum Eleştiri

Anime formatının en büyük avantajlarından biri, karakterler her pozisyonda ve harekette çizilebildiği için dövüşlerin ne kadar gerçekçi olabileceğinin bir sınırı olmamasında saklı. Yaratıcılıktaki bu özgürlük animasyon tarihinin en iyi aksiyon sahnelerinden bazılarının ortaya çıkmasına olanak sağlayabilir.

John Wick animesi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Son dönemlerde sıklaşan popüler yapımların anime adaptasyonları akımını ne şekilde değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Prison Break Hakkında Az Bilinen 20 Gerçek

Prison Break Hakkında Az Bilinen 20 Gerçek

Orion and the Dark Film Fragman - Netflix

Senaryosunda Charlie Kaufman İmzası Bulunan Netflix Animasyonu “Orion and the Dark”tan Fragman