in , , ,

Senaryosunda Charlie Kaufman İmzası Bulunan Netflix Animasyonu “Orion and the Dark”tan Fragman

Orion and the Dark filminden yeni fragman yayınlandı. Emma Yarlett’ın popüler çocuk kitabından uyarlanan eser Netflix’te yayınlanacak.

Orion and the Dark Film Fragman - Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Orion and the Dark filmi için yeni bir fragman paylaşıldı. Netflix imzalı yapım yaratıcı ekibi ve temasıyla ön plana çıkıyor.

Britanyalı yazar Emma Yarlett’ın 2014’te yayımlanan ve korkularla başa çıkmayı konu alan aynı adlı popüler çocuk kitabından uyarlanan animasyon filmi çok yakında izleyicilerle buluşuyor.

Netflix, Geeked Week kapsamında birçok dikkat çekici fantazi ve bilimkurgu projesini birbiri ardına tanıtmaya devam ediyor.

- Reklam -

Orion and the Dark 2023

Yönetmenliğini Trolls Holiday in Harmony ile tanınan Sean Charmatz’ın üstlendiği animasyon filminin senaryosu ise Oscarlı yazar ve yönetmen Charlie Kaufman imzasını taşıyor. Kaufman Eternal Sunshine of the Spotless Mind ile 2005’te Oscar almıştı. Ünlü yönetmen ayrıca Synecdoche, New York ve I’m Thinking of Ending Things gibi yapımlarla da tanınıyor.

Orion and the Dark filmi yükseklikten ve evcil hayvanlardan korkan, karanlık fobisi nedeniyle neredeyse katatonik hâle gelen Orion karakterinin hikâyesini konu alıyor. Karanlık, bir gece Orion’u ziyaret ederek onu gece gezintisine çıkartıyor ve korkular üzerine düşünmesini sağlıyor.

Orion and the Dark Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Netflix geçmişte birçok animasyon projesini iptal etmiş olsa da, yeni yapımlar bu alanda işlerinin tamamen bitmediğini gösteriyor. Orion and the Dark, yayıncının genel izleyici için yayınlayacağı bir başka animasyon filmi olarak bu duruşu temsil eden projelerden birisi.

- Reklam -

Yeni film aynı zamanda daha önce Netflix ile The Boss Baby: Back in Business ve Kung Fu Panda: The Dragon Knight gibi yapımlara imza atan DreamWorks ile işbirliğinin devamını temsil ediyor.

Orion and the Dark Filmi Fragman - Netflix

Orion and the Dark’ın seslendirme kadrosunda Jacob Tremblay (Luca), Paul Walter Hauser (I, Tonya) ve Werner Herzog’un (Invincible) gibi popüler isimler yayınlanıyor.

Orion and the Dark filmi 2 Şubat 2024 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Sizin Orion and the Dark hakkındaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick Animesi

“John Wick” Animesi Geliyor

Hunter Schafer - The Legend of Zelda Filmi Zelda Rolü

“Euphoria”nın Yıldızı Hunter Schafer, “The Legend of Zelda” Filminde Zelda’yı Canlandırmak İstiyor