in ,

“Euphoria”nın Yıldızı Hunter Schafer, “The Legend of Zelda” Filminde Zelda’yı Canlandırmak İstiyor

Hunter Schafer, Nintendo’nun kült oyunu “The Legend of Zelda” filminde başrolü canlandırma ihtimalini değerlendirdi.

Hunter Schafer - The Legend of Zelda Filmi Zelda Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Hunter Schafer, The Legend of Zelda filminde Zelda’yı oynaması üzerine gelebilecek olası bir teklifi değerlendirdi. Euphoria’nın yıldızı seriyi çok sevdiğini ve Zelda’yı canlandırmanın harika olabileceğini dile getirdi.

Bu hafta başında Sony ve Nintendo ortaklığında live-action formatında bir The Legend of Zelda film uyarlamasının yolda olduğu duyuruldu. O andan itibaren de hayranlar Zelda ve Link karakterlerini kimlerin canlandırabileceğine dair tartışmaya başladı.

Yeni Açlık Oyunları macerası A Ballad of Songbirds and Snakes filminde Tigris karakterini canlandıran Euphoria’nın yıldızı Hunter Schafer da dün gece yapımın galasında kırmızı halıdaydı.

- Reklam -

Entertainment Tonight’a konuşan aktris, hayranların kendisi için yaptığı Zelda yakıştırmasını heyecanla karşıladı.

Hunter Schafer Bir “The Legend of Zelda” Hayranı ve Başrol İhtimali için Çok Heyecanlı

Hunter Schafer halihazırda çocukken oyunun sıkı bir hayranı olduğunu dile getirdi ve Zelda rolü için heyecanını paylaştı.

“Bu çok harika olurdu. Çocukken bu video oyununu çok oynadım. Çok güzel bir oyundu.”

Hunter Schafer - The Legend of Zelda Filmi

Yaklaşan live-action The Legend of Zelda filmi bu hafta başında Nintendo tarafından tüm duyuruldu. ve Mario’nun ve Zelda’nın yaratıcısı Shigeru Miyamoto, seriyi hayata geçirmek için Avi Arad’ın yapım stüdyosuyla işbirliği yapılacağını belirtti.

The Legend of Zelda uyarlamasının henüz resmi bir oyuncu kadrosu bulunmadığından hem oyuncular hem de hayranlar akıllarındaki isimleri sıkça dile getiriyor.

- Reklam -

Zelda rolü için Schafer’ın yanı sıra sayısız izleyici de Zelda’nın güvenilir şövalyesi, asil kahraman Link rolü için Tom Holland, Walker Scobell, Logan Lerman ve Dylan O’Brien gibi isimleri ortaya atıyor.

Schafer ise bu sıralar yakında gösterime girecek olan Açlık Oyunları prequel’i A Ballad of Songbirds and Snakes’in tanıtım faaliyetleriyle meşgul. Ünlü aktris yapımda Coriolanus Snow’un (Tom Blythe) kuzeni Tigris Snow’u canlandırıyor. Film, Coriolanus Snow’un Capitol’deki yükselişini ele alıyor.

Hunter Schafer - The Legend of Zelda - Zelda Rolü

Schafer A Ballad of Songbirds and Snakes’teki rolünün yanı sıra, Euphoria’nın üçüncü sezonunun basın gösterimine hazırlanıyor olacak. Aktris başkarakterlerden Jules’u canlandırıyor ve izleyiciler bir önceki sezonun kaotik finalinin ardından Jules’un Rue ile ilişkisinin nasıl çözüleceğini görmeyi merakla bekliyor.

A Ballad of Songbirds and Snakes filmi 20 Kasım 2023’te sinemalarda gösterime girecek. Euphoria 3. sezon ise 2025’te yayınlanacak.

Hunter Schafer’ı The Legend of Zelda film uyarlamasında Zelda rolüyle görme fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Orion and the Dark Film Fragman - Netflix

Senaryosunda Charlie Kaufman İmzası Bulunan Netflix Animasyonu “Orion and the Dark”tan Fragman

Coyote vs. Acme Filmi İptal

Warner Bros. 72 Milyon Dolar Harcadığı “Coyote vs. Acme” Filmini Vergi İndirimi için Çöpe Attı