in

Açlık Oyunları’nın Öncesini Anlatan Filmde Çekimler Başladı: Vizyon Tarihi de Belirlendi

The Ballad of Songbirds and Snakes vizyon tarihi belli oldu. Açlık Oyunları serisinin öncesini anlatacak olan yeni filmin çekimleri başladı.

The Ballad of Songbirds and Snakes Vizyon Tarihi Açıklandı
- Reklam -
- Reklam -

The Ballad of Songbirds vizyon tarihi açıklandı ve çekimlerinin başladığı duyuruldu. Açlık Oyunları’nın öncesini anlatacak Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Başkan Snow’un gençliğini konu alacak.

İlk filmi 2012’de gösterime giren Açlık Oyunları serisi, 2015’e kadar sürdü ve toplamda dört filme ulaştı. Dünya çapında oldukça ilgi gören film serisi, aynı zamanda genç yetişkin türünde çıkan uyarlamalara ön ayak da oldu. Yazar Suzanne Collins’in üçlemesinden uyarlanan 4 filmlik seri, dünya çapında 2,97 milyar dolar gibi etkileyici bir gişe hasılatı elde etti ve genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Jennifer Lawrence, kahraman Katniss Everdeen olarak serinin başrolünde yer alırken, diğer oyuncular arasında Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Sam Claflin ve Woody Harrelson gibi isimler yer aldı.

Suzanne Collins başlangıçta sadece 3 roman yazsa da daha sonrasında Panem dünyasını bir öncül romanla genişletmeyi seçti. Kitap raflara çıkmadan önce bile Lionsgate, bir film uyarlaması üzerinde çalıştıkları duyurmuştu. İlk Açlık Oyunları filmi hariç tüm serilerin arkasındaki yönetmen Francis Lawrence yeni macerayı yönetmek geri dönüyor.

- Reklam -

Yeni Açlık Oyunlar Filmi The Ballad of Songbirds and Snakes Vizyon Tarihi 17 Kasım 2023 Oldu

Yeni Açlık Oyunlar Filmi The Ballad of Songbirds and Snakes Vizyon Tarihi

CinemaCon etkinliğinde yer alan Lionsgate, The Ballad of Songbirds and Snakes’in çekimlerinin başladığını duyurdu. Henüz oyuncu kadrosu için hiçbir isim açıklanmazken kısa bir teaser ile çıkış tarihi duyuruldu. Görüntülerde buzlu ağaç dallarının çarpıcı çekimleri yer alıyor ve altın harflerle “Dünya keşfedecek… kimin ötücü kuş… ve kimin yılan olduğunu.” cümlesi gözüküyor. Son olarak da maceranın çıkış tarihi olan 17 Kasım 2023 gözüküyor.

- Reklam -

2020’de piyasaya sürülen The Ballad of Songbirds and Snakes, Açlık Oyunları’nın asıl kötü adamı olan daha genç Coriolanus Snow’un (filmlerde Donald Sutherland tarafından canlandırıldı) etrafında dönüyor. Film, 18 yaşında olan Snow’un 12. Bölge’den seçildiği ve 10. Açlık Oyunları’na katıldığı dönemi anlatacak. Konusu ile tepki çeken kitap, dünya ile aynı anda Türkçeye de çıkmıştı.

Yeni Açlık Oyunları filmi The Ballad of Songbirds için beklentileriniz neler? Sizce orijinal üçleme kadar ilgi görecek mi? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tobey Maguire Charlie Chaplin Babylon

Tobey Maguire, Babylon Filminde Charlie Chaplin’e Hayat Verecek

Derinlik Sarhoşluğu - Önder Deniz Çavuşlar

Önder Deniz Çavuşlar’dan “Derinlik Sarhoşluğu”