in ,

“The Big Bang Theory”nin Yıldızı Kate Micucci Kanseri Yendiğini Açıkladı

Kate Micucci akciğer kanseri için geçirdiği ameliyatı başarıyla atlattı. Ünlü komedyen ve oyuncu, kanseri yendiğini açıkladı.

Kate Micucci Kanser
- Reklam -
- Reklam -

Kate Micucci akciğer kanseri teşhisinden kısa süre sonra geçirdiği ameliyatla kanserden kurtulduğunu duyurdu.

The Big Bang Theory dizisinde Lucy karakterini canlandıran, The Little Hours, When in Rome ve Steven Universe gibi yapımlarla tanınan Kate Micucci’den hayranlarını sevindiren bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu bu ayın başında hiçbir sigara geçmişi olmamasına rağmen kendisine akciğer kanseri teşhisi konduğunu paylaşmıştı.

Kate Micucci gelişmeleri aktardığı yeni paylaşımında ameliyatının başarıyla geçtiğini müjdeledi.

- Reklam -

“Herkese merhaba! Geçen hafta aldığım geçmiş olsun dilekleri ve paylaştığınız tüm sevginiz için hepinize çok teşekkür etmek istedim. Benim için çok şey ifade ediyordu ve gerçekten ihtiyacım olan bir zamanda geldi, bu yüzden teşekkür ederim. Harika haberlerim var, kanserden kurtuldum!”

Kate Micucci Kanser Açıklama

Kate Micucci, Kanseri Yendiğini Duyurdu

Kate Micucci, TikTok platformu üzerinden yaptığı açıklamaya şöyle devam etti:

“Geçen haftaki ameliyat harika geçti. Operasyonun işe yaradığına dair bütün raporlar ulaştı. Başka bir ek tedaviye ihtiyacım yok. Tüm doktorlarıma, hemşirelerime ve benimle gerçekten çok iyi ilgilenen herkese çok teşekkür ederim. Erken teşhis için de teşekkürler çünkü çok ama çok şanslıyım ve bunun farkındayım. Her şey yolunda gittiği için gerçekten minnettarım. Bugün kendimi ciddi anlamda iyi hissediyorum. Gerçekten çok heyecanlı ve minnettarım. Tüm dualarınız ve dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Size iyi haberler verebildiğim için çok mutluyum.”

Micucci, özellikle The Big Bang Theory’de üç sezon boyunca Raj’ın âşık olduğu Lucy karakteriyle biliniyor. Dizinin 6. sezonunda yapımdan ayrılan oyuncu aynı zamanda Till Death, Raising Hope ve Scrubs gibi sit-com’larla da rol almıştı.

Kate Micucci Kanser Açıklaması

- Reklam -

Micucci konu hakkındaki ilk duyurusunda hastaneden bir TikTok videosu yayınlamış ve hayranlarına bir gün önce akciğer kanseri ameliyatı geçirdiğini söylemişti.

Ünlü komedyen yaptığı ilk açıklamada şunları kaydetmişti:

“Gerçekten çok erken bir evrede yakaladılar. Garip, çünkü hayatımda hiç sigara içmedim, bu yüzden, bilirsiniz, bu bir sürprizdi. Ama aynı zamanda… Sanırım böyle şeyler olur. En iyi haberse erkenden teşhis edip çıkardılar. Şimdi iyiyim.”

Kate Micucci hakkındaki hislerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety


Daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mads Mikkelsen - Marvel Sinematik Evreni - Doctor Doom

Mads Mikkelsen, Marvel Sinematik Evreni’ne Yeni Bir Rolle Dönebilir

National Geographic Son Defa Yayımlanıyor

135 Yıllık National Geographic Dergisi Son Defa Raflara Çıkıyor