in ,

Mads Mikkelsen, Marvel Sinematik Evreni’ne Yeni Bir Rolle Dönebilir

Mads Mikkelsen, “Doctor Strange” sonrası Marvel Sinematik Evreni’ne yeniden dönebilir. Ancak iddialar, aktörün yeni bir rol üstleneceğini öne sürüyor.

Mads Mikkelsen - Marvel Sinematik Evreni - Doctor Doom
- Reklam -
- Reklam -

Mads Mikkelsen bir kez daha Marvel Sinematik Evreni’nde izleyicilerin karşısına çıkabilir. Kaynaklar, Danimarkalı aktörün yeni bir rolle çizgi roman uyarlaması seriye döneceğini işaret ediyor.

Hannibal dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran, Jagten ve Druk filmleri ile beyaz perdede iz bırakan Mads Mikkelsen son olarak Indiana Jones and the Dial of Destiny’de izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Ünlü aktörün Marvel ile teması ise 2016’da vizyona giren Scott Derrickson imzalı Doctor Strange ile olmuştu. Oyuncu yapımda Doctor Strange’in düşmanlarından eski mistik sanatlar ustası Kaecilius karakterine hayat vermişti. Serinin hayranları ise o tarihten beri Mikkelsen’ın Marvel’a geri dönüp dönemeyeceğini tartışıyordu.

- Reklam -

Söylenti: Mads Mikkelsen, Marvel Dünyasına Geri Dönebilir

Bir süredir ortalıkta dolaşan yeni söylentiler ise Mads Mikkelsın’ın Marvel Sinematik Evreni’ne dönebileceğine yer veriyor. Daha önce sektörün içinden verdiği haberlerle güven kazanan internet habercisi Daniel Richtman’a göre, Mikkelsen şu anda bilinmeyen bir rolle MCU’ya dönmek için Disney ve Marvel Stüdyoları ile görüşmeler yapıyor.

Bu söylenti Mikkelsen’ın gizemli yeni rolüyle ilgili tartışmaları da yeniden alevlendirmiş durumda. Pek çok hayran bu saklı rolün Doctor Doom olabileceğini düşünüyor. Bu teori, Marvel Stüdyoları’nın kısa bir süre önce Jonathan Majors’ı, yeni Avengers filminin ana kötüsü Kang the Conqueror rolünden kovmasıyla gündeme geldi.

Kaecilius - Mads Mikkelsen

Mikkelsen’ın daha önce 20th Century Fox’un Fantastic Four filminde Victor von Doom’u oynamak için seçmelere katıldığı biliniyor. Ancak o tarihlerde rol Dawn of the Planet of the Apes ile tanınan Toby Kebbell’a gitmişti.

Söylentiler şimdilik kulağa oldukça yatkın geliyor. Marvel Stüdyoları, The Marvels gibi fiyaskolar nedeniyle bu sene gişede zorlu bir süreçten geçiyor. Şirket bu nedenle Deadpool ve Spider-Man gibi hayranların favori karakterleri üzerine geliştirilen filmlere biraz daha ağırlık vermeyi tercih ediyor. Mikkelsen’ın Doctor Doom rolünü üstlenmesi, Marvel’ın önemli markalarından Avengers için avantajlı bir çıkış olabilir.

- Reklam -

Mads Mikkelsen - Marvel Sinematik Evreni Film - Doctor Doom

Söylentiler karşısında hayal kırıklığına uğrayan bazı hayranlar ise Mikkelsen’ın yeni bir Doctor Stange filminde Kaecilius rolünü yinelemesini istiyor. Ancak şimdilik ne stüdyodan ne de oyuncu cephesinden konuya dair net bir açıklama gelmiş durumda.

Avengers 5 filmi 1 Mayıs 2026’da vizyona girecek.

Mads Mikkelsen’ın Marvel Sinematik Evreni’ne dönüş ihtimalini siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tek Başına Geleceksin Dediler - Souad Mekhennet

Muhabir Souad Mekhennet’in Ödüllü Anı Kitabı “Tek Başına Geleceksin Dediler” Türkçede

Kate Micucci Kanser

“The Big Bang Theory”nin Yıldızı Kate Micucci Kanseri Yendiğini Açıkladı