in

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5’ta Başroller Arasına Katıldı

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5 filminin kadrosuna katıldı. Ünlü oyuncu Phoebe Waller-Bridge ile birlikte Harrison Ford’a eşlik edecek.

mads mikkelsen indiana jones 5
- Reklam -
- Reklam -

Indiana Jones 5 filminde kadro giderek daha dikkat çekici bir hal alıyor. Son olarak Mads Mikkelsen da başrollerden birisi olarak adını listeye yazdırdı.

Yeni Indiana Jones filminde Harrison Ford’a eşlik edecek ilk isim geçen günlerde açıklanmıştı. Phoebe Waller-Bridge’in başrol olarak katıldığı yapıma, yeni bir takviye daha geldi. Hannibal, The Hunt ve Doctor Strange gibi yapımlarla tanınan ve son olarak Fantastic Beasts 3 filminde yeni Gellert Grindelwald’ı canlandıracak olan Mads Mikkelsen kadrodaki yerini aldı.

Yetenekli arkeologun maceraları son olarak 2008 yılında the Kingdom of the Crystal Skull (Kristal Kafatası Krallığı) adıyla yayınlandı. Disney’in Lucasfilm’i 2012 yılında satın almasından bu yana popüler seri uykuda kaldı. Serinin beşinci filmi 2016’da resmi olarak duyuruldu. Ancak bir dizi aksilik, yönetmen değişiklikleri, senaryo yazımı gibi bazı nedenlerden dolayı film geliştirme sürecinde kalıp durdu. Nihayet bu yaz başlaması planlanan çekimler ile birlikte işler yoluna giriyor gibi görünüyor.

- Reklam -

James Mangold, Steven Spielberg’den görevi devralarak Indiana Jones 5 filminin yönetmenlik koltuğuna oturmuştu. Ancak Oscar ödüllü yönetmen Spielberg filmde hâlâ yapımcı olarak yer almaya devam edecek. Çekim tarihleri yaklaştıkça yeni ve heyecan verici oyuncu haberleri gelmeye devam ediyor.

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5 Filminde Kötü Adamı Canlandırabilir

Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5

İşte Deadline’ın haberine göre Hannibal yıldızı Mads Mikkelsen, Indiana Jones 5’e gizemli bir rol ile katıldı. Ünlü oyuncunun karakteri ile ilgili henüz bir bilgi paylaşılmadı. Zaten filmin konusuna dair detaylar da gizli tutulduğundan hayranlar şu an için filmin nasıl ilerleyeceğine dair herhangi bir bilgi sahibi değiller.

- Reklam -

Mikkelsen kötü adam rolleriyle tanınmış ve akıllarda yer etmiş bir oyuncu olduğu için en bariz seçim olarak kendisini filmin ana kötü karakteri olarak seriye dahil etmek olabilir. Oyuncu Hannibal Lecter rolünde ustalaşmakla kalmadı, aynı zamanda Daniel Craig’in ilk James Bond gezisi Casino Royale’de de kötü karakteri canlandırdı. Ayrıca merakla beklenen Fantastik Canavarlar 3’te Girndelwald rolünü Johnny Depp’ten devraldı.

Indiana Jones 5, herhangi bir aksilik yaşanmadığı takdirde 29 Temmuz 2022’de gösterime girecek.

Peki ya sizler Indiana Jones’un yeni macerasından neler bekliyorsunuz? Mads Mikkelsen filme nasıl bir renk katabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İstanbul'un Geçmiş Günlerinde Yeme İçme - Sermet Muhtar Alus

İstanbul’un Geçmiş Günlerinde Yeme İçme: Sermet Muhtar Alus’tan Kaynak Kitap

The Christmas Pig - J.K. Rowling Noel Domuzu

J.K. Rowling’in Yeni Çocuk Romanı “The Christmas Pig” Tüm Dünyada Eş Zamanlı Olarak Yayımlanacak