in , ,

Açlık Oyunları’nın Yeni Filmi “The Ballad of Songbirds and Snakes”ten İlk Fragman

Açlık Oyunları’nın yeni filmi “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” için ilk fragman yayında. Lionsgate, izleyicileri yeniden Panem’e davet ediyor.

Açlık Oyunları'nın Yeni Filminden İlk Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes filminden beklenen fragman yayınlandı. Yeni Açık Oyunları filmi, izleyici orijinal maceradan yıllar öncesine götürüyor ve başrolde Tom Blyth ile Rachel Zegler rol alıyor.

Çok uzun bir bekleyişin ardından Açlık Oyunları hayranları yeni film için ilk görüntülere kavuştular. Şimdiye kadar Lionsgate hayranlara pek fazla ipucu vermiyor ve orijinal film serisindeki olaylardan 65 yıl öncesinde geçen filmden hiçbir görüntü göstermiyordu. Film, sonunda Capitol başkanı olacak olan Coriolanus Snow’un (daha önce Donald Sutherland tarafından canlandırılmıştı) gençlik yıllarına odaklanıyor.

Yayınlanan ilk fragman hayranları her yıl düzenlenen Açlık Oyunları’nın 10’uncusuna götürüyor ve 12. Mıntıka’dan Lucy Gray Baird’in (Rachel Zegler) haraç toplama töreni sırasında otoriteye karşı gelmenin bir yolunu bulmasıyla devrimin çoktan hazırlandığını gösteriyor. Bu arada 18 yaşındaki Snow (Tom Blyth), tüm soyunun gözden düşmesinin ardından ailesinin itibarını yeniden tesis etmek için mücadele ediyor.

- Reklam -

Açlık Oyunları'nın Yeni Filminden İlk Fragman Yayında

Yeni Açlık Oyunları Filmi Fragmanı Hayranları Başkan Snow’un Gençliğine Götürüyor

Görüntüler, Lucy ve Coriolanus’un birlikte eşleştirildikçe yakınlaştığını ve Coriolanus’un ölümcül yarışma boyunca onun akıl hocası gibi davrandığını gösteriyor. Kendi amaçları doğrultusunda Lucy’yi zafere ulaştırmaya çalışırken bile, 12. Bölge haracının onun üzerinde bir etkisi olduğu ve işlerin yapılış şeklini sorguladığı açık. Ancak yine de fragman, izleyicilerin Açlık Oyunları’nın beklenen bir parçası haline geleceğini bildiği pek çok unsuru tanıtıyor. Bunu Coriolanus’un nihai kaderiyle birleştirince, bu mücadelenin kendisi ve Lucy için nerede yanlış gideceğini hayal etmek kolay.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, önceki üç bölümü yönettikten sonra bir kez daha serinin dizginlerini eline alan Francis Lawrence tarafından yönetiliyor. Senaryo, Akademi Ödülü sahibi Michael Arndt (Oblivion) ve Michael Lesslie (Assassin’s Creed) tarafından uyarlandı. Suzanne Collins’in Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı adlı romanından uyarlanan film diğerlerinden bağımsız olarak yeni bir seri oluşturmayacak ve sadece tek bir film olarak kalacak.

Yeni Açık Oyunları filmi 17 Kasım 2023 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Açlık Oyunları'nın Yeni Filmi "The Ballad of Songbirds and Snakes"ten İlk Fragman

Yeni uyarlamanın ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni "Street Fighter" Filmi Geliyor

Yeni “Street Fighter” Uyarlaması Geliyor: Filmi Yönetecek İsimler Belli Oldu

Christopher Robin Dizisi Geliyor (18+ Olacak)

Winnie the Pooh’un “Christopher Robin”ine Odaklanan Yeni Bir Dizi Geliyor (18+ Olacak)