in , ,

Squid Game’in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Yarışması “The Challenge”tan İlk Tanıtım

Squid Game: The Challenge yarışmasından ilk tanıtım paylaşıldı. Netflix’in en çok izlenen dizisinden yola çıkarak uyarladığı yapımda büyük ödül 4,56 milyon dolar.

Squid Game: The Challenge Yarışmasından İlk Tanıtım (Video)
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game: The Challenge yarışmasından ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Netflix’in Güney Kore dizisinden ilhamla hazırladığı yarışmada 4,56 milyon dolar değerindeki büyük ödülü sadece tek kişi kazanacak.

Netflix, Güney Kore dizisi Squid Game’in başarılı konseptini Squid Game: The Challenge ile genişleteceğini geçen yılın haziran ayında, 2. sezon onayı ile birlikte duyurmuştu. O zamandan beri dizinin hayranaları yarışmanın nasıl bir şey olacağını merakla beklemeye başladı ve dijital yayın devi sonunda ilk tanıtım fragmanını paylaştı.

456 yarışmacı dizideki oyunlara dayalı çeşitli mücadelelerde yarışacak. Her bir oyuncu hız, beceri, dayanıklılık ve zekâ gibi birçok farklı alanda kendini ön plana çıkaracak. Oyunların dizidekiyle birebir mi gideceği yoksa farklı kategori ve kuralların yer alıp almayacağı henüz bilinmiyor. Fakat kesin olan bir şey var ki; kazanan 4.56 milyon dolarlık bir ödülle ödüllendirilirken, kaybedenler evlerine gönderilecek.

- Reklam -

Yayınlanan ilk tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Squid Game: The Challenge Resmi Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Tanıtım fragmanını YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“456 gerçek insan, 4,56 milyon dolar için neler yapabilir? Gelmiş geçmiş en büyük dizimizden uyarlanan yeni yarışma programı Squid Game: The Challenge, 22 Kasım’da sadece Netflix’te yayında.”

Yarışmanın 22 Kasım 2023’te yayınlanacağı geçen mayıs ayında belli olmuştu. Ancak yaklaşan reality show hararetli tartışmalara da neden oldu. Büyük ödül olan 4,56 milyon dolar için yarışan yarışmacılardan bazıları oyunun sosyal medya fenomenleri lehine hileli olduğu iddiasında bulundu.

- Reklam -

Squid Game: The Challenge Yarışmasından İlk Tanıtım (Video)

Haberlere göre katılımcılar İngiltere’deki çekimler sırasında sıfırın altındaki sıcaklıklarda oyun oynamak zorunda kaldı. Soğuk çekimler sırasında bazılarının yaralandığı da iddia edilirken Netflix bu konuda sadece “uygun güvenlik prosedürlerine” atıfta bulundu.

Ancak Squid Game: The Challenge ile ilgili tartışmalar bunlarla da sınırlı kalmadı. Oyunların TikTok ve Instagram fenomenleri lehine hileli olabileceğine dair söylentiler çıktı. Katılımları için tazminat ödenmediği iddia edilen bazı katılımcıların yorgunluk ve soğuktan bayıldıkları da iddia edildi.

Yarışmanın da dizi kadar ilgi çekeceğini düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, benzer türden içerikler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Martin Scorsese - Warner Bros - The Departed Serisi

Martin Scorsese, Warner Bros.’un “The Departed” Filmini Seriye Dönüştürmek İstediğini Söyledi

Seda Fettahoğlu Hayatını Kaybetti: Ünlü Oyuncu Parkta Ölü Bulundu

“Sihirli Annem” ve “Çocuklar Duymasın” Gibi Dizilerdeki Rolleriyle Tanınan Oyuncu Seda Fettahoğlu Yaşamını Yitirdi