in ,

“Sihirli Annem” ve “Çocuklar Duymasın” Gibi Dizilerdeki Rolleriyle Tanınan Oyuncu Seda Fettahoğlu Yaşamını Yitirdi

Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. “Sihirli Annem” ve “Çocuklar Duymasın” gibi dizlerle tanınan 44 yaşındaki oyuncu bir parkta ölü olarak bulundu.

Seda Fettahoğlu Hayatını Kaybetti: Ünlü Oyuncu Parkta Ölü Bulundu
- Reklam -
- Reklam -

Türk televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. 44 yaşındaki oyuncunun beklenmeyen ölüm haberi sevenlerini yasa boğarken, ölüm sebebi ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Seda Fettahoğlu İstanbul Beyoğlu’ndaki Hacı İzzet Parkı’nda sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri olayın ardından hemen harekete geçti ve ölümünün ardındaki nedeni aydınlatmak için soruşturma başlattı.

Seda Fettahoğlu’nun Ölüm Nedeni Belirsizliğini Koruyor

Seda Fettahoğlu’nun ani ölümü magazin dünyasını ve izleyicilerini şok etti. Kendisini en çok tanınmış kılan diziler arasında Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın bulunuyordu. Oyunculuğu ve sahne performanslarıyla sevilen bir isim olan Fettahoğu’nun bir parkta ölü olarak bulunmasının ardında yatan neden belirsizliğini koruyor.

- Reklam -

Seda Fettahoğlu Hayatını Kaybetti: Ünlü Oyuncu Parkta Ölü Bulundu

Oyuncunun ölüm haberinin ardından eski partneri ve Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı Pınar Altuğ, duygusal bir paylaşımda bulundu. “Ah be canım hiç oldu mu?” notuyla Fettahoğlu’na veda etti.

Fettahoğlu’nun ölümü sosyal medyada da büyük bir üzüntü yarattı. Sevenleri oyuncunun anılarını paylaşarak başsağlığı mesajları gönderdi.

Seda Fettahoğlu Kimdir?

1979 yılında Trabzon’da doğan Fettahoğlu, kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları’nda birçok oyunda rol alarak başladı. İngilizceyi iyi derecede bilen ve tiyatro sahnesinin yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapan Fettahoğlu, yeniden çekilen Çocuklar Duymasın dizisinde Haluk ve Meltem’in dünürü, Havuç’un ise kayınvalidesi olan Sultan adlı karakteri canlandırmıştı.

- Reklam -

Seda Fettahoğlu Hayatını Kaybetti: Ünlü Oyuncu Parkta Ölü Bulundu

Oynadığı veya yönettiği oyunlar arasında “Surname 2010,” “İşgal Altındaki Masallar” 2010, “Bakhalar” 2010, “Mefisto” 2009, “Numan Nokta Net” 2009, “Sokak Kedileri” 2008, “Kırmızı Pazartesi” 2008, “Ceza Kanunu” 2007, “Kanlı Nigar” 2006, “Çalıkuşu” 2004, “Küçük Nasreddin” 2004, “Midas’ın Kulakları” 2003 gibi birçok yapım yer alıyor.

Polis soruşturması sonucunda oyuncunun ölüm nedeni netlik kazanacak.

Fettahoğlu’nu en çok hangi yapım veya tiyatro oyununda hatırlıyorsunuz? Oyuncuyla ilgili duygularınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


İçeriklerimizden haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Allah rahmet eylesin.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Üzücü bir durum, ailesine sabır versin Allah. Ruhu huzur içinde olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Squid Game: The Challenge Yarışmasından İlk Tanıtım (Video)

Squid Game’in 4,56 Milyon Dolar Ödüllü Yarışması “The Challenge”tan İlk Tanıtım

60. Altın Portakal Film Festivali Krizi Büyüyor

Altın Portakal’da Kriz Büyüyor: Festivaldeki Filmlerin Neredeyse Tamamı Yarışmadan Çekildi