in ,

“GTA” Serisi Netflix’in Oyun Kataloğuna Ekleniyor

GTA serisi Netflix’in mobil oyun kütüphanesine ekleniyor. Dijital yayın platformu, oyun servisindeki en büyük adımı atmaya hazırlanıyor.

GTA Serisi Netflix Games
- Reklam -
- Reklam -

GTA serisi Netflix’in oyun arşivine eklenmeye hazırlanıyor. Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition platform üyeleri için ücretsiz olarak oynanabilir olacak.

Dijital yayın platformu 2021 yılından beri mobil oyun sektöründe dikkat çeken adımlar atıyor. Stranger Things gibi kendi yapımlarının yanı sıra satın aldıkları oyun stüdyolarıyla farklı rotalarda da işlere imza atan Netflix; en büyük hamlesini ise Grand Theft Auto serisi ile gerçekleştiriyor.

Platform, sürekli genişleyen oyun kütüphanesine GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas’tan oluşan Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’ı da ekleyeceğini duyurdu.

- Reklam -

GTA Serisi Netflix Oyun

Üçlemenin yeniden düzenlenmiş versiyonu olan The Definitive Edition için oyuncuların iOS ve Google Play’de oyunlar için ön kayıt yaptırmaları gerekiyor. Oyunlar hem Netflix’in mobil uygulamasında hem de App Store ve Google Play’de Netflix abonelerine ayrı olarak sunulacak.

GTA Serisi ile Netflix’in Oyun Kütüphanesi Genişliyor

Bugüne dek Kentucky Route Zero, Before Your Eyes, her iki Oxenfree oyunu, Immortality, Spiritfarer ve Dead Cells gibi oyunları kütüphanesine ekleyen Netflix, sevilen GTA Trilogy ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Platform bugüne dek farklı zevklere ve deneyimlere hitap eden, ticari açıdan başarılı ve isim yapmış oyunlara yönelmişti. GTA serisi de bu plan doğrultusunda dikkat çeken bir hamle olarak yorumlandı. Rockstar Games şu sıralar GTA 6 için ilk fragmanı yayınlamaya hazırlanırken Netflix’in de üçlemeyi oyun kütüphanesine eklemesi marka açısından hareketli günlerin yaşanmasına neden oldu.

GTA Serisi Netflix Games - Grand Theft Auto The Trilogy

- Reklam -

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, 14 Aralık 2023 tarihinde Netflix aboneleri için iOS ve Android’de ve Netflix mobil uygulamasında yayında olacak.

2022’de bekleneni veremediği için eleştirilen Netflix, GTA Trilogy ile oyunculardan yeni bir şans istiyor.

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Öte yandan Apple Arcade ile; anime yayın platformu Crunchyroll ise Game Vault ile yayın servisi hizmetlerini oyunlarla genişletmeyi sürdüren şirketler arasında.

Siz Netflix üzerinden GTA oynama fikrine nasıl yaklaşıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Verge

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Long Walk Film Yönetmen - Francis Lawrence - Stephen King

“Açlık Oyunları” Serisinin Yönetmeni Francis Lawrence, Stephen King’in “The Long Walk” Kitabını Filme Uyarlıyor

Nosferatu Vizyon Tarihi

Bill Skarsgård ile Lily-Rose Depp’li Yeni “Nosferatu” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı