in ,

Bill Skarsgård ile Lily-Rose Depp’li Yeni “Nosferatu” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Nosferatu filmi için vizyon tarihi açıklandı. Robert Eggers, kült vampir hikâyesini yeniden beyaz perdeye getirmeye hazırlanıyor.

Nosferatu Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Nosferatu filminde vizyon tarihi belli oldu. Başrollerini Bill Skarsgård ile Lily-Rose Depp’in paylaştığı yapım, 1922 tarihli F.W. Murnau yapımına yeni bir bakış getirmeyi hedefliyor.

İlk bakış görseli geçen hafta yayınlanan Robert Eggers imzalı yeni Nosferatu filminde detaylar belli olmaya devam ediyor. The Witch, The Lighthouse ve The Northman yapımlarıyla tanınan Eggers Dracula anlatısına yeni bir yorum getirmeye hazırlanıyor.

Bram Stoker’ın Dracula romanı bugüne dek birçok defa beyaz perdeye uyarlandı. F.W. Murnau’nun Nosferatu adıyla perdeye taşıdığı hikâye, temelde aynı macerayı anlatıyor olsa da telif hakları nedeniyle farklı bir adaptasyona konu olmuştu. Şimdi Murnau’nun Kont Orlok’u yeni bir adaptasyona kavuşuyor.

- Reklam -

Yeni Nosferatu Filmi İlk Bakış

1800’lü yıllarda geçen yapım, Almanya’da bir ev satın almak isteyen ve emlakçının eşine âşık olan vampir Kont Orlok’un karanlık öyküsüne odaklanıyor.

Robert Eggers, yeni filminde daha önce The Northman’de de birlikte çalıştığı yapım şirketi Focus Features ile bir kez daha güçlerini birleştiriyor.

Nosferatu Filmi Vizyon Tarihi 2024’ün Noel Dönemini İşaret Ediyor

Focus Features, Robert Eggers’ın vampir filmi ne zaman vizyona girecek sorusuna yanıt verdi. Nosferatu filmi 25 Aralık 2024 günü izleyicilerle buluşacak.

Bu yılki Noel gişesi hareketsiz geçecek gibi görünse de 2024’ün aralık sonu şimdiden Nosferatu, Sonic the Hedgehog 3 ve Disney’in live-action Mufasa filmi gibi birçok dikkat çeken yapıma ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

Yapımda Thomas Hutter rolünde Nicholas Hoult (Renfield), Ellen Hutter rolünde Lily-Rose Depp (The Idol) ve Kont Orlok rolünde Bill Skarsgård (IT) yer alıyor.

Nosferatu Vizyon Tarih

Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Willem Dafoe (The Lighthouse) ve Ralph Ineson (The Witch), Aaron Taylor-Johnson (The Fall Guy), Emma Corrin (The Crown) ve Simon McBurney (Carnival Row) yer alıyor.

Yönetmen Robert Eggers, Empire’a verdiği bir demeçte yapımın “eski tür Gotik film” havasında olacağını söylemiş ve filmin önceki versiyonlara göre daha çok Ellen karakteri üzerinden kurgulandığını belirtmişti.

Nosferatu filminden sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

GTA Serisi Netflix Games

“GTA” Serisi Netflix’in Oyun Kataloğuna Ekleniyor

Sınır Bölgeleri - Gerald Murnane

Avustralyalı Yazar Gerald Murnane İmzalı “Sınır Bölgeleri” Okurla Buluşuyor