in ,

“GTA 6” Bekleyişi Sona Eriyor: Rockstar Games’ten Resmi Açıklama Geldi

GTA 6 bekleyişinde sona yaklaşıldı. Rockstar Games, resmi bir duyuruyla oyunun yolda olduğunu ve aralık ayında ilk fragmanın yayınlanacağını açıkladı.

GTA 6 Geliyor - Rockstar Games
- Reklam -
- Reklam -

GTA 6 için resmi açıklama Rockstar Games cephesinden geldi. Grand Theft Auto VI bekleyişinde sona yaklaşılırken oyundan ilk fragmanın gelecek ay paylaşılacağı duyuruldu.

Oyun basınındaki dikkat çeken haberleriyle tanınan Jason Schreier, bu sabah Bloomberg’de yaptığı haberde GTA 6 için resmi duyurunun bu hafta yayınlanacağını, fragmanın ise gelecek ay çıkacağını öne sürmüştü. Şimdi ise Rockstar Games’ten bu haberi doğrulayan bir açıklama geldi.

Take-Two Interactive Software Inc. çatısı altında çalışan Rockstar Games, oyunun geliştirme aşamasında olduğunu resmi olarak ilk defa Şubat 2022’de duyurmuştu. Aradan neredeyse 21 ayın ardından yeni bir duyuru geldi ve Rockstar, gelecek ay şirketin 25. yıldönümünde büyük bir haberleri olduğunu ilan etti.

- Reklam -

GTA 6 - Rockstar Games

Rockstar Games Duyurdu: GTA 6 Fragmanı Aralık 2023’te Yayınlanıyor

Rockstar Games’ten Mesaj başlığıyla sosyal medyada ve şirketin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre GTA 6 için ilk fragman Aralık 2023’te hayranların beğenisine sunulacak.

Şirketin yayınladığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Önümüzdeki ay Rockstar Games’in 25. yıldönümü.

Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde, gerçekten tutkulu olduğumuz oyunları yaratma fırsatına sahip olduk. Siz olmadan bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

Rockstar Games 1998 yılında, video oyunlarının kültür adına diğer eğlence türleri kadar önemli hâle gelebileceği fikri üzerine kuruldu. Bu evrimin bir parçası olma çabalarımızla sevdiğiniz oyunlar yarattığımızı umuyoruz.

Aralık ayı başında yeni Grand Theft Auto’nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı bildirmekten büyük heyecan duyuyoruz.

- Reklam -

Bu deneyimleri hepinizle paylaşacağımız daha uzun yıllar için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkür ederiz,
Sam Houser

GTA 6 Resmi Duyuru Fragman

GTA 6 Çıkış Tarihi Henüz Açıklanmadı

GTA 6 için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmasa da en iyimser tahmin olarak 2024’ün son ayları gösteriliyor. Aralık ayında yayınlanacak fragmanla beraber, oyunun yayın programı hakkında da daha fazla detayın ortaya çıkabileceği öngörülüyor.

İlk oyunu 1997’de piyasaya sürülen Grand Theft Auto markası aradan geçen 26 yılda tam bir klasiğe dönüştü. Serinin son oyunu 185 milyondan fazla satarken tüm zamanların en çok satılan ikinci video oyunu olarak kayıtlara geçti.

GTA 6 Resmi Duyuru ve Fragman

GTA 6 Hakkında Bilinenler

Serinin altıncı oyunu ise 2013’te yayınlanan beşinci oyundan beri merakla bekleniyor. Grand Theft Auto VI hakkında bilinenler arasında oyunun Miami’den ilham alan Vice City’de geçeceği yer alıyor. Bununla birlikte oyun Grand Theft Auto tarihinde ilk defa kadın bir ana karaktere (Lucia) sahip olacak. Yapım, 1930’larda yaşamış Bonnie ve Clyde adlı iki hırsızdan ilham alan Lucia ile Jason karakterlerinin etrafında şekillenecek.

Rockstar Games’in GTA 6 açıklamasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Rockstar Games

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

al pacino reddettiği roller

Al Pacino Tarafından Reddedilen 16 Rol

Çinli Astronotlar Uzayda Sebze Yetiştiriyor

Çinli Astronotlar Uzayda Sebze Yetiştirmeye Başladı