in ,

Kesinleşti: Chris Hemsworth “Extraction 3” ile Aksiyon Serisinin Başrolüne Geri Dönüyor

Chris Hemsworth’ün “Extraction 3” filmiyle döneceği kesinleşti. Netflix, yıldız oyuncu ile çalışmaya devam edecek.

Chris Hemsworth Extraction 3 ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Chris Hemsworth’ün Extraction 3 filmi ile Netflix’in aksiyon serinin bir sonraki bölümünde geri döneceği doğrulandı.

2020 yılında Netflix’e gösterime giren ilk filmde Hemsworth’ün canlandırdığı yetenekli paralı asker Tyler Rake, neredeyse hayatına mal olacak bir görev olan Hintli bir suç lordunun oğlunu kurtarma görevini üstlenmişti. Kısa bir süre önce yayınlanan Extraction 2’de ise Tornike Gogrichiani tarafından canlandırılan ünlü Gürcü gangster Zurab’ın ailesini kurtarmayı içeren başka bir cesur göreve atılmayı seçti.

Sam Hargrave’in yönetmen olarak geri döndüğü filmin ana kadrosunda Nik Khan rolünde Golshifeh Farahani ve Yaz Khan rolünde Adam Bessa yer alıyor. Extraction 2’nin oyuncu kadrosunda Rake’i yeni görev için işe alan gizemli adamı canlandıran Idris Elba ve Daniel Craig’in Quantum of Solace filmindeki Bond kızı Camille Montes rolüyle tanınan Olga Kurylenko da yer alıyor.

- Reklam -

Variety’nin haberine göre Netflix, Chris Hemsworth’un Extraction 3 için geri döneceğini doğruladı.

Chris Hemsworth Extraction 3 ile Geri Dönüyor

Chris Hemsworth Extraction 3 ile Ara Verdiğini Söylediği Oyunculuğa Geri Dönecek

Eski bir dublör olan Hargrave ilk yönetmenlik denemesini ilk Extraction ile yaptı ve uzmanlığını Extraction 2’deki dublörler için iyi bir şekilde kullandı. Yönetmen merakla beklenen devam filminde 21 dakikalık bir aksiyon sekansı için tek çekim tekniğini kullandı. Hemsworth filmde Hargrave, Patrick Newall, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Eric Gitter, Peter Schwerin ve Russo Kardeşler ile birlikte yapımcı olarak yer alıyor. Yürütücü yapımcılar arasında ise Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus ve Stephen McFeely bulunuyor.

İlk film Ande Parks’ın Parks ve Russo kardeşler tarafından uyarlanan Ciudad adlı grafik romanından esinlenmişti. Joe Russo, Extraction 2 için tek yazar olarak geri döndü. Nisan 2020’de gösterime giren Extraction, o dönem için Netflix tarihinde en çok izlenen orijinal film olarak kısa sürede başarıya ulaştı. Gösterime girdiği ilk dört hafta içinde 99 milyon hanede izlenen film, devam filminin çekilmesini garantiledi. İlk filmin durumu ve Extraction 2’nin de benzer bir başarıyı yakaladığı düşünüldüğünde, Netflix’in serinin üçüncü filmine yeşil ışık yakması hiç de şaşırtıcı değil. Zaten çalışmalar çoktan başlamış durumdaydı, ancak oyunculuğa ara verdiğini dile getiren Hemsworth’ün dönüp dönmeyeceği belirsizdi. Şimdi bu sorun da çözülmüş oldu.

- Reklam -

Chris Hemsworth Extraction 3 ile Geri Dönüyor

Devam macerasının çıkış tarihi belli olmasa da, en erken 2025’in ortalarında geleceği tahmin ediliyor.

Extraction 2’yi izlemiş miydiniz? Yeni maceranın onaylanmış olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gezegen 9: Güneş Sistemi'nin Kayıp Dokuzuncu Halkası

Güneş Sistemi’nin Kayıp Halkası: Gezegen 9’un Gizemi Çözülüyor mu?

Challengers Fragmanı - Zendaya

Zendaya’nın Tenis Yıldızını Canlandırdığı Luca Guadagnino İmzalı “Challengers” Filminden İlk Fragman