in , ,

Zendaya’nın Tenis Yıldızını Canlandırdığı Luca Guadagnino İmzalı “Challengers” Filminden İlk Fragman

Challengers fragmanı yayınlandı. Zendaya’nın bir tenis yıldızını canlandırdığı Luca Guadagnino imzalı filmin kadrosunda Mike Faist ve Josh O’Connor da yer alıyor.

Challengers Fragmanı - Zendaya
- Reklam -
- Reklam -

Challengers fragmanı paylaşıldı. Başrolünde Zendaya’nın yer aldığı Luca Guadagnino filminden ilk tanıtım yayınlandı.

Spor, romantik, komedi ve dram türlerindeki yapımın senaryosunu Queer filminin de senaristi Justin Kuritzkes kaleme alıyor.

Call Me by Your Name ile Oscar adaylığı alan; Suspiria, A Bigger Splash ve Bones and All ile adından söz ettiren İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, yeni bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) stüdyolarının yapımcı koltuğunda olduğu romantik spor komedisi; genç bir yıldızın tenis kortunda yaşayacağı maceraları konu alacak.

Challengers Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmin başrolü Zendaya, yapımda Tashi Duncan adlı tenis yıldızını canlandıracak. Yapım, birbirlerini gençken tanıyan üç oyuncunun dünyaca ünlü Gand Slam turnuvasını kazanmak için mücadele etmelerini ve saha içinde ve dışında eski rekabetleri yeniden alevlendirmelerini konu alıyor.

Zendaya’ya bu rekabette Art karakterini canlandıran Mike Faist (West Side Story ve The Atlantic City Story) ve Patrick’i oynayan Josh O’Connor (The Crown ve God’s Own Country) ile yarışacak.

Geçmişleri ve bugünleri karşı karşıya gelip de tansiyon iyice yükseldiğinde, Tashi kendisine kazanmanın neye mal olacağını sormak zorunda kalacak.

Challengers Fragman - Zendaya

- Reklam -

Challengers filminde eşi ve eski erkek arkadaşıyla tenis kortunda rekabet etmek zorunda kalacak Zendaya; yakın gelecekte Dune: Part Two ile Arrakis’e geri dönmeye hazırlanıyor. Genç yıldız ilk yapımda Chani karakterini canlandırmış ve Timothée Chalamet’e eşlik etmişti.

Yapımın oyuncu kadrosunda Zendaya, Mike Faist ve Josh O’Connor ile birlikte Jake Jensen, Faith Fay, A.J. Lister, Scottie DiGiacomo, Sid Jarvis, Charles Massey, Keanu Ham, Andre Gadbois ve GeGe Jackson yer alıyor.

Dağıtımı Warner Bros. tarafından gerçekleştirilecek Challengers filmi 15 Eylül 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Challengers - Zendaya

Öte yandan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, uzak gelecekte Call Me by Your Name’in devam filmi üzerinde çalışmalara başlamaya hazırlanıyor.

Challengers filmi hakkında sizin fikirleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema yapımları hakkındaki gelişmelerini kaçırmamak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chris Hemsworth Extraction 3 ile Geri Dönüyor

Kesinleşti: Chris Hemsworth “Extraction 3” ile Aksiyon Serisinin Başrolüne Geri Dönüyor

Titanik Enkazı Denizaltı Sesleri

Titanik Enkazında Kaybolan Denizaltından ‘Ses’ Geldi: Arama Çalışmalarında Umutlar Korunuyor