in , ,

Seri Katil Temalı “Winnie the Pooh”nun Ardından Şimdi de “Bambi” Korku Evrenine Katılıyor: İşte İlk Fragman

Bambi: The Reckoning filmi için ilk fragman paylaşıldı. “Winnie the Pooh” ile başlayan karanlık çocuk masalları uyarlamaları devam ediyor.

Bambi: The Reckoning Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Bambi: The Reckoning filminden ilk fragman görücüye çıktı. Dünyaca ünlü çocuk masalı Bambi, slasher türü bir korku macerasının merkezine yerleşiyor.

Korku sineması son dönemde yeni bir yaklaşıma ev sahipliği yapıyor. Bir dönemin popüler çocuk hikâyeleri, slasher türü korku filmlerinin özneleri oluyor. A.A. Milne imzalı Winnie the Pooh (Ayı Winnie) serisindeki telif korumasının kalkmasıyla birlikte, 2023 yılında Winnie the Pooh: Blood and Honey filmi izleyicilerle buluşmuştu. 50 bin dolarlık mütevazı bütçesine karşılık gişede 5,2 milyon dolar kazandıran yapım; kısa sürede genişleyerek bir tür “sinematik evren” hâlini almıştı.

Bambi: The Reckoning Film Fragmanı

- Reklam -

Rhys Frake-Waterfield yönetimindeki projede Bambi ile birlikte Peter Pan ve Pinokyo için de korku uyarlamaları ele alınmış; ardından da tüm bu karakterlerin buluşacağı “Avengers benzeri” Poohniverse: Monsters Assemble filmi tanıtılmıştı.

Son olarak Blood and Honey 2 filmi geçen günlerde izleyicilerle buluşmuş ve Christopher Robin’in hayatta kalma serüvenine yeni bir halka eklenmişti. Şimdi ise Poohniverse’ün sıradaki adımı olan Bambi: The Reckoning için ilk fragman paylaşıldı.

Bambi: The Reckoning Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

2022’de duyurulan Bambi: The Reckoning filminin ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Filmin yapımcılığını Blood and Honey’ye de imza atmış olan Rhys Frake-Waterfield üstlenirken yapımın yönetmenliğini Dan Allen yapıyor.

Filmden yayınlanan kısa tanıtımda ormanda atış talimi yapan bir grup adam görülüyor. Iskalanan bir  tüfek atışının ardından, “Daha önce bir geyik öldürdünüz mü?” sorusu duyuluyor ve ardından Bambi’nin bir arabaya doğru koştuğu ve arabayı ters çevirdiği görülüyor. Yapımda Bambi, sevimli bir geyik yavrusu yerine bir tür canavar olarak ele alınıyor.

Bambi: The Reckoning Fragman 2024

Yapımın detayları ile ilgili ayrıntılar henüz saklı tutulurken filmin yayınlanan kısa özeti, hikâyenin ormanda Bambi tarafından avlanan kişiler etrafında döndüğünü ortaya koyuyor.

Bambi: The Reckoning filminin konusu şu sözlerle aktarılıyor:

- Reklam -

“Araba kazası geçirdikten sonra ormanda mahsur kalan Xana (Roxanne McKee) ve oğlu Benji’yi (Tom Mulheron) takip eden film, anne ve oğlunun acımasız ölüm makinesi Bambi’den kaçış hikâyesini konu alıyor.”

Bambi: The Reckoning filmi, “Hepimizin bildiği ve sevdiği hikâyenin inanılmaz derecede karanlık bir yeniden anlatımı,” sözleriyle tanıtılıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Roxanne McKee ile Tom Mulheron ile birlikte Nicola Wright, Samira Mighty, Russell Geoffrey Banks, Alex Cooke, Ewan Borthwick, Catherine Adam ve Adrian Relph gibi isimler yer alıyor.

Winnie the Pooh Blood and Honey 3 Film

Yapım, diğer karanlık çocuk masallarıyla birlikte Twisted Childhood Universe’ün bir parçası olacak.

Bambi: The Reckoning filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Bambi: The Reckoning filmi hakkında ilk izlenimleriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dead Boy Detectives Dizisi Yeni Fragman - Netflix

“The Sandman” Evreni Genişliyor: Neil Gaiman İmzalı “Dead Boy Detectives” Dizisinden Yeni Fragman

Orm Dergisi 1. Sayısı ile Raflarda

Fantastik Öykü Dergisi “Orm” Yayın Hayatına Başladı