in ,

Christopher Robin’in Kâbusu: ‘Kanlı’ Winnie the Pooh Filmi “Blood and Honey 2” için Yeni Görüntüler Yayınlandı

“Winnie the Pooh: Blood and Honey 2” filminden yeni görüntüler paylaşıldı. Ayı Winnie, slasher türü korku filmiyle beyaz perdeye dönüyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Yeni Görüntüler
- Reklam -
- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi için yeni görseller paylaşıldı. Popüler kültürün ünlü çocuk hikâyesi bir kez daha korku dolu bir maceraya konu oluyor.

Beyaz perde son birkaç yıldır sevilen çocuk hikâyelerinin karanlık uyarlamalarını ağırlıyor. Peter PanBambiKülkedisi ve Uyuyan Güzel gibi eserler ağırlıklı olarak slasher türündeki korku filmlerine adapte ediliyor.

Akımı başlatan film ise Rhys Frake-Waterfield imzalı 2023 yapımı Winnie the Pooh: Blood and Honey olmuştu. Yalnızca 100 bin dolarlık bütçeyle gişede 5 milyon dolar hasılat elde eden yapım, kısa sürede devam filmini garantilemişti.

- Reklam -

Blood and Honey 2 Film 2024

İngiliz yazar A.A. Milne tarafından yaratılan Winnie the Pooh serisinin telif haklarındaki koruma 2022 senesinde serbest kalktı. Bu sayede Ayı Winnie ilk versiyonuyla kamu malı hâline geldi.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi için Geri Sayım Sürüyor

İlk Kan ve Bal filminde olduğu gibi gibi sınırlı bir gösterim süresine sahip olacak devam yapımından Fangoria aracılığıyla yeni görseller paylaşıldı. Geçen eylül ayındaki ilk bakışın ardından yapımdan yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Paylaşılan yeni görseller, Pooh ve arkadaşlarının yeni kurbanlarına dair ipuçları veriyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Yeni

Görüntülerden birinde Kelly Rian Sanson tarafından canlandırılan Mia karakterinin acı içinde çığlık attığı görülüyor. Bir diğerinde Sam Barrett, bir gözü dışında yüzü tamamen bandajlanmış olan Aaron karakteriyle görülüyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Film

Ayrıca genç Winnie the Pooh ve genç Christopher Robin de ilk defa izleyicilere tanıtılıyor. Bir başka görüntüde ise tehditkâr bir Baykuş ve grotesk bir Pooh görülüyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Yeni Görüntü

- Reklam -

Slasher türündeki yapım hikâyeye kaldığı yerden devam edecek. Pooh ve arkadaşlarının varlığının öğrenilmesiyle birlikte grubun artık ormanda güvende olmadığı anlaşılacak. Ekip saklanmak üzere Christopher Robin’in memleketi Ashdown’a taşınacaklar. Pooh, Piglet, Tigger ve Baykuş, Christopher Robin’den intikam almaya yemin edecekler ve bu sırada arkalarında kanlı izler bırakacaklar.

Blood and Honey 2 Film

Yapımın oyuncu kadrosunda ilk filmde olduğu gibi Christopher Robin rolünde Scott Chambers, Winnie the Pooh rolünde Ryan Oliva ve Piglet rolünde Eddy MacKenzie yer alacak.

Filme ayrıca Tigger rolünde Lewis Santer, Baykuş rolünde Marcus Massey ve Cavendish rolünde Simon Callow katılıyor. Yapımda rolü açıklanmayan diğer isimler arasında ise Tallulah Evans, Sanson Alec, Newman Nicola Wright ve Peter DeSouza-Feighoney bulunuyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Film 2024

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi sınırlı sayıda sinema salonunda 26 Mart 2024’te gösterime girecek.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi ve popüler çocuk eserlerinin karanlık uyarlamaları hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri sosyal medya ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan Oppenheimer Kazancı

Christopher Nolan, “Oppenheimer”dan 72 Milyon Dolar Alarak Tek Filmle En Çok Kazanan Yönetmenler Arasına Girdi

Medusa Yayınları Yayın Hayatına Veronica Raimo ile Başladı

Yalnızca Kadın Yazarları Yayımlayacak: Medusa Yayınları, Veronica Raimo’nun “Yalan Dolan”ı ile Yayın Hayatına Başladı