in ,

‘Kanlı’ Winnie the Pooh Uyarlaması “Blood and Honey”nin Devam Filmine İlk Bakış

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi için ilk bakış fotoğrafları yayınlandı. Ünlü çocuk hikâyesi, shasher türü korku sinemasına konuk olmaya devam ediyor.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filminden ilk görseller paylaşıldı. Rhys Frake-Waterfield’ın devam macerası gelecek yıl izleyicilerle buluşacak.

Son dönemlerde popüler peri masalları ve ünlü çocuk hikâyeleri, korku sinemasının düzenli konukları olmaya başladı.

A.A. Milne tarafından yaratılan Winnie the Pooh serisinin telif haklarındaki koruma 2022 yılında kalktı. Böylece Ayı Winnie markası kamu malı hâline geldi. Popüler çocuk kitabına dair yapılan ilk uyarlama ise bir korku filmi oldu.

- Reklam -

Winnie the Pooh,i Blood and Honey 2

İlgiyle karşılanan karanlık Winnie the Pooh uyarlamasının ardından Peter Pan, Bambi, Külkedisi ve Uyuyan Güzel için de kanlı alternatifler hazırlanmaya başlandı.

Bu yeni dönemin öncülerinden olan Winnie the Pooh: Blood and Honey ise dikkat çekici gişe macerasının ardından devam macerası için onayı almayı bildi. Yapım, 100 bin dolarlık bütçesiyle dünya çapında yaklaşık 5 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başardı.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi için Geri Sayım Başladı

Geçen şubat ayında duyurulan Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Film

Rhys Frake-Waterfield yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Daha büyük ve daha kötü. Devam filminde yeni yaratık tasarımları, yeni bir oyuncu kadrosu ve daha fazla ölüm olacak. Ancak bu defa Pooh ve arkadaşları 100 Acre Wood’u terk ederek mücadelelerini Ashdown’daki yöre halkına taşıyacaklar.”

Filmde Christopher Robin rolünde Scott Chambers (Doctor Jekyll, Malpractice), Winnie the Pooh rolünde Ryan Oliva (Seasoning House), genç Winnie the Pooh rolünde Peter DeSouza-Feighoney (The Pope’s Exorcist), Piglet rolünde Eddy MacKenzie, Baykuş rolünde Marcus Massey yer alacak. Simon Callow ise Cavendish adlı bir karakteri canlandıracak.

- Reklam -

Blood and Honey 2 Filmi İlk Bakış

Blood and Honey 2 filminin senaryosu Matt Leslie tarafından Frake-Waterfield’ın yazdığı hikâyeden yola çıkarak kaleme alındı.

Summer of 84 ve Don’t Open the Door korku filmlerinin senaristi Leslie, filme dair şöyle konuştu:

“Rhys ile konuştuktan ve onun bakış açısını duyduktan sonra (prodüksiyon açısından sınırları zorlama ve karakterlere önemli bir derinlik kazandıran gerçekten benzersiz, dolambaçlı bir olay örgüsü oluşturma arzusu) bunun bir parçası olmak istedim. Özel bir şey yapıyorlar. İnsanları kesinlikle şaşırtacak bir şey.”

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 filmi ABD’de Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Yeni Blood and Honey filmi için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Rockatansky Rockatansky dedi ki:

    bu filmin imdb puanı 2 falandı bi ara :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Attack on Titan Finali İçin Yayın Tarihi Belli Oldu

“Attack on Titan”ın Büyük Finali için Heyecan Dorukta: Resmi Yayın Tarihi Belli Oldu

Boksör Böcek - Ned Beauman | Haftanın Kitabı #286

Boksör Böcek – Ned Beauman | Haftanın Kitabı #286