in

“Winnie the Pooh 2” Resmen Duyuruldu: Daha Fazla “Kan ve Bal” Yolda

Winnie the Pooh 2 kesinleşti. Ünlü çocuk serisinden uyarlanan ‘slasher’ korku filmi, Pooh’un dehşetini vaat eden bir devam yapımı ile geliyor.

Winnie the Pooh 2 Filmi Duyuruldu
- Reklam -
- Reklam -

Winnie the Pooh 2 filmi resmi olarak duyuruldu. Ünlü çocuk serisinin Blood and Honey adlı kanlı uyarlaması, henüz çıkmadan devam filmini garantiledi.

Kötü adamlar olarak tasavvur edilen ikonik karakterler Pooh ve Piglet’in yer aldığı Winnie the Pooh: Blood ve Honey, çiftin 100 Hektar Ormanı’nda bir kulübe kiralayan bir grup arkadaşı terörize etmesini konu ediniyor. Hikâye, Christopher Robin onları ziyaret etmeyi ve onlara yemek vermeyi bıraktıktan sonra Pooh ve Piglet’in Eeyore’u yemeleri ile başlayan daha karanlık bir yorumu etrafında inşa edildi. Ülkemizde 17 Şubat’ta vizyona girecek olan film, Meksika’da şimdiden sinemalardaki yerini almış durumda.

Henüz sadece bir ülkede beyaz perdeyi ziyaret etmiş olmasına rağmen resmi Winnie-the-Pooh: Blood and Honey sayfası, filmin devamının geleceğini ve hatta çalışmaların başladığını duyurdu.

- Reklam -

Winnie the Pooh 2 Filmi Hazırlıkları Şimdiden Başladı: Henüz Bir Çıkış Tarihi Yok

Winnie the Pooh 2 film duyurusu

Winnie the Pooh 2 filminin neleri içereceğine dair henüz bir bilgi olmasa da, Pooh ve Piglet’in 100 Hektar Ormanı’ndaki evlerine tecavüz eden insanları öldürmeye devam ederek slasher kötü karakterler olarak geri döneceği tahmin ediliyor. “Daha fazla kan. Daha fazla bal” gibi bir sloganla gelecek olan devam filmi, Pooh’un filmin insan yemi üzerinde uyguladığı slasher terör seviyesini artıracak gibi görünüyor.

Geçen mayıs ayında gelmeye başlayan ilk haberlerden bu yana merakla beklenen film, aynı zamanda 2023’ün en çok beklenen yapımları arasında da yer alıyor. Filmin şok edici önermesi göz önüne alındığında, bir devam macerasının çoktan onaylanmış olması da şaşırtıcı değil. Pooh ve Piglet gibi ikonik çocuk kitapları ve çizgi film karakterlerinin gençleri ormanda öldürmesi fikri hem ürkütücü hem de genellikle oldukları sevecen karakterlerden sapkın bir fark. Ancak A.A. Milne’nin orijinal Ayı Winnie karakterinin telif süresi dolduğundan, yazar-yönetmen Rhys Frake-Waterfield gibi yaratıcılar yasal olarak karakterleri istedikleri gibi farklı bir formata dönüştürebilirler.

- Reklam -

Winnie the Pooh 2 filmi geliyor

Winnie the Pooh’un daha şimdiden bir devam filmi onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Winnie the Pooh 2 onayı hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Superman: Legacy Filminden İlk Detaylar Belli Oldu

James Gunn’ın “Superman: Legacy” Filmine Dair Detaylar Netleşiyor: Yeni DC Evreni’nin İlk Fazı Başlıyor

Uydular - Uzay Çöpleri Dünya Dışı Yaşam

Sayıları Sürekli Artan Uydular Nedeniyle İnsanlık Yakın Gelecekte Dünya Dışı Yaşamı Tespit Etme Şansını Yitirebilir