in , ,

Boksör Böcek – Ned Beauman | Haftanın Kitabı #286

Haftanın Kitabı köşesinde bu hafta İngiliz yazar Ned Beauman’ın faşizm, boks, böcek bilimi ve arzu temalarını ele alan “Boksör Böcek” kitabı var.

Boksör Böcek - Ned Beauman | Haftanın Kitabı #286
- Reklam -
- Reklam -

Boksör Böcek | Künye

Yazar: Ned Beauman
Yayınevi: Metis Yayınları
Çeviri: Sabri Gürses
Editör: Emre Ülgen Dal
Kapak İllüstrasyonu: Lorenzo Petrantoni / Synergy Art
Sayfa Uygulama: Pınar Şensoy
Orijinal Adı: Boxer Beetle
Sayfa Sayısı: 256
Çıkış Tarhi: Eylül 2011


Boksör Böcek – Ned Beauman | Arka Kapak Tanıtımı

Boksör Böcek - Ned Beauman

- Reklam -

Nazi eşyaları koleksiyoneri genç bir adam. Bir elli boyunda, dokuz ayak parmaklı, eşcinsel –ve yenilmez- bir Yahudi boksör. Üstün ırk yaratma çalışmaları saplantıya dönüşmüş bir aristokrat.

İngiltere’nin en iyi yeni yazarlarından Ned Beauman’ın şaheseri BOKSÖR BÖCEK, Tarantino’nun henüz çekmediği bir filmin karakterlerini alıp onlara belki de tüm zamanların en ürkütücü olmaya aday karakterini ekliyor: Üzerinde gamalı haç işareti olan bir böcek, bir Anophthalmus Hitleri.

BOKSÖR BÖCEK, okurken bir büyük yazarın ilk sahne aldığı ana tanık olduğunuzu hissettiren, dizginsiz, çığırından çıkmış bir roman.

Ned Beauman Kimdir?

Ned Beauman

- Reklam -

1985 doğumlu olan Ned Beauman İngiltere’nin Londra şehrinde dünyaya geldi. İngiliz edebiyatının genç ve yetenekli yazarlarından biri olarak kabul edilen Beauman’ın eserleri genellikle absürt mizah, bilimkurgu, gerilim ve farklı türleri harmanlayarak dikkat çekti.

Ned Beauman’ın en tanınmış romanlarının başında 2010 yılında yayımlanan “Boxer Beetle” adlı eseri geliyor. Beauman’ın diğer önemli eserleri arasında “The Teleportation Accident” (2012) ve “Glow” (2014) gibi kitaplar bulunmaktadır.


Boksör Böcek kitabı hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz. Benzer içerikler için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

* * *

* Haftanın Kitabı olarak belirlediğimiz tüm eserler için tıklayın.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi İlk Bakış

‘Kanlı’ Winnie the Pooh Uyarlaması “Blood and Honey”nin Devam Filmine İlk Bakış

Chandrayaan 3 Hindistan Uzay Araci

Hindistan’ın Uzay Aracı, Ay’da Gizemli Bir ‘Hareketlilik’ Tespit Etti