in , ,

“Attack on Titan”ın Büyük Finali için Heyecan Dorukta: Resmi Yayın Tarihi Belli Oldu

Attack on Titan büyük finali için resmi yayın tarihi belli oldu. Shingeki no Kyojin animesi, kalan son bölümü ile macerasına son vermeye hazırlanıyor.

Attack on Titan Finali İçin Yayın Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan animesinin büyük finali için yayın tarihi belli oldu. Hayranlar, Shingeki no Kyojin’in sabırsızlıkla bekledikleri sonu için artık geri sayıma başlayabilirler.

Attack on Titan’ın son sezonunda yayın tarihi duyuruldu. Uzun süredir devam eden popüler shonen dizisi bu yıl bitmeden final yapmış olacak.

Hajime Isayama tarafından yazılan ve çizilen popüler bir manga serisi, post-apokaliptik dünyada geçen bir hikâyeyi konu ediniyor. İnsanlar kendileri için büyük bir tehdit olan Titan adlı devasa yaratıklar (devler) tarafından kuşatılmış surlarla korunan son şehirlerden birinde “Paradis Adası” üzerinde yaşıyor ve burada hayata tutunmaya çalışıyor. Hikâye, insanların bu korkunç yaratıklarla başa çıkmaya çalışmalarını ve devlerin kökeniyle ilgili sırları çözmeye çalışmalarını anlatıyor.

- Reklam -

Attack on Titan Finali İçin Yayın Tarihi Belli Oldu

2009 yılında başlayan manga serisi 11 yıllık yolculuğunun sonuna Nisan 2021’de gelmiş ve final yapmıştı. Ayrıca 2021’in en çok satan mangaları arasına girmeyi de başarmıştı.

Attack on Titan’ın Finali Ne Zaman Başlayacak?

Attack on Titan Wiki’nin Twitter (X) üzerinden yaptığı duyuru ile Attack on Titan The Final Season Part 3 (Part 2) bölümünün 4 Kasım 2023’te çıkacağı kesinleşti. Daha önce sadece 2023 sonbahar dönemi olarak biliniyordu.

Shingeki no Kyojin’in son sezonu birçok hayran tarafından düzensiz yayın programı nedeniyle eleştirilmişti. Aralık 2020’de başlayan 4. sezonun daha sonrasında iki kısım halinde yayınlanacağı açıklandı. Ardından kalan bölümlerin de kendi içinde iki kısma ayrılacağı belirtildi. Kalan bölümlerin normalden daha uzun bir süreyle sunulacağı da biliniyor.

- Reklam -

"Attack on Titan"ın Büyük Finali İçin Heyecan Dorukta: Resmi Yayın Tarihi Belli Oldu

Attack on Titan Anime Finali Manga ile Aynı mı Olacak?

Serinin final bölümüne dair en büyük soru, animenin mangadaki tartışmalı sonunu nasıl ele alacağı konusu. Mangadaki son hayranlar arasında farklı ve genel olarak olumsuz görüşlere sahipti. Ancak anime genellikle kaynak materyale sadık kaldı ve bu nedenle serinin mangadaki genel hikâyesinin büyük oranda korunacağı da söyleniyor.

Attack on Titan’ın 4 Kasım’da yayınlanacak büyük finali serinin karmaşık yayın programına rağmen büyük bir heyecan yaratıyor.

Final bölümünden beklentileriniz neler? Sizce olumsuz görüşler dikkate alınıp kaynak materyalden sapma olacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King Painkiller Yorum

Stephen King Eleştirmenlerden Düşük Puanlar Alan “Painkiller” Dizisini Övdü: “Dizideki Her Şeyle Bağ Kurabilirim”

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Filmi İlk Bakış

‘Kanlı’ Winnie the Pooh Uyarlaması “Blood and Honey”nin Devam Filmine İlk Bakış