in , , ,

“Attack on Titan”ın Final Fragmanı, Animenin Destansı Bir Sona Hazırlandığını Gösteriyor

Attack on Titan’ın son bölümleri için yeni bir fragman yayınlandı. Gösterim tarihi yaklaşan “Shingeki no Kyojin” animesi destansı bir finale hazırlanıyor.

Attack on Titan Finalinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Attack on Titan finali için yeni bir fragman paylaşıldı. Shingeki no Kyojin, 10 yıllık anime macerasını sonlandırmaya hazırlanıyor.

Anime dünyasının en popüler yapımlarından biri olan Attack on Titan serisi, 2009 yılında mangasıyla başlamış ve ardından 2013 yılında anime olarak hayatımıza girmişti. Bu serinin final bölümü, merakla beklenen ikinci özel bölümüyle birlikte sona yaklaşıyor.

Fragmanın dünya prömiyeri, Los Angeles’ta düzenlenen Anime Expo 2023 etkinliğinde MAPPA x Crunchyroll Paneli’nde gerçekleştirildi. Fragman, beklenen özel bölümde neler olacağına dair bize küçük ipuçları veriyor. Bu olaylara katılanların gözlerinde bu olayların bedeli ile gelecek çatışmaların ipuçları var. Ayrıca fragmanda, daha önce mayıs ayında paylaşılan bir görsel de yer alıyor.  Görsel, dizinin genellikle yüksek oktanlı temposunun aksine sakin ve huzurlu bir arka plan sunuyordu.

- Reklam -

Dizinin yönetmeni Yuichiro Hayashi daha önce görselle ilgili olarak şunları söylemişti:

“Bence hiçbir şey yokken hayal gücüne hitap eden bir şeyler var. İlginç olan bazı şeyler var, ancak açıklamak karmaşık değil ve spoiler olacak, bu yüzden hayal gücünüzü genişletebileceğinizi ve [animenin] son bölümünü dört gözle bekleyebileceğinizi umuyorum.”

Attack on Titan Finalinden Yeni Fragman

Attack on Titan serisi, insanlığın devasa Titanlar tarafından avlanan dev yaratıklardan kaçmak için yükselen duvarlar ardına sıkıştığı bir dünyada geçiyor. Seri, Eren Yeager’ın hikâyesini takip ediyor. Eren, insanlığı tehdit eden Titanlara karşı savaşmak için Askeri Birlik adı verilen bir birime katılıyor.

Manga fenomeninin görünen son perdesinde Eren, yeni Kurucu Titan olarak ve beraberinde getirdiği tüm güçlü avantajlarla birlikte şekillenecek. Final bölümleri için yayınlanan resmi özet, dünyanın kaderinin Eren’in Titanların nihai gücünü ortaya çıkarmasıyla belirleneceğini söylüyor. Eren, Eldia’yı tehdit eden herkesi ortadan kaldırmak için harekete geçiyor ve dev Titanlar ordusuyla Marley’e doğru ilerliyor. Şimdi ise eski arkadaşları ve düşmanları, Eren’in ölümcül görevini durdurmak için mücadele ediyorlar. Tek soru onu gerçekten de durdurabilecekler mi?

- Reklam -

Titan’a Saldırı finali için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Attack on Titan Finali 3. Kısım – Bölüm 1 Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ne zaman yayınlanacağı henüz net olmasa da, Attack on Titan: The Final Chapters – Special 2’nun sonbahar aylarında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Attack on Titan’ın final bölümlerinden beklentileriniz neler? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Ülkemizde “Titana Saldırı” adıyla yayınlanan manga serisini okuma fırsatım hiç olmadı, fakat anime dizisini mümkün olabildiğince izledim ve bayağı bir sevdim. Fragmandan anlaşılabildiği kadarıyla, güzel gibi duruyor son bölümler :slight_smile:

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Mangası berbat bir final yaptı ancak merakla bekliyorum ben de. Genelde mangasında beğenmediğim şeyleri iyi animasyon, müzik ve seslendirmeyle sevdiğim çok oluyor.

    Tek sorun Mappa suyunu çıkardı bu partlara bölme işini. Seri biteli kaç sene oluyor yani.

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Animesinden bölümler denk gelip de izledikçe hemen mangasına da başlayasım geliyor. :slight_smile:

  4. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Mangası hepimizin içinde derin bir yara… Umarım bu kadar süre beklettikten sonra aynı berbat finali animeye de uyarlayıp ikinci LOST vakası yaşatmazlar bize.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yamyam Gezegen Keşfedildi: Başka Bir Dünyayı Yutmuş

Ürkütücü ‘Yamyam’ Gezegenin Başka Bir Dünyayı Yutmuş Olabileceği Keşfedildi

Greta Gerwig Yeni Narnia Günlükleri Filmlerini Yönetecek

Barbie’den Sonraki Projesi Belli Oldu: Greta Gerwig, Yeni “Narnia Günlükleri” Filmlerinin Başına Geçti