in ,

“Poohniverse: Monsters Assemble” ile Çarpık Çocuk Masalları Kendi Sinematik Evrenlerine Kavuşuyor

Poohniverse: Monsters Assemble filmi ile Winnie the Pooh, Bambi, Peter Pan, Tinkerbell ve dahası aynı korku macerasında buluşuyor.

Poohniverse: Monsters Assemble Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Poohniverse: Monsters Assemble filmi duyuruldu. Winnie the Pooh: Blood and Honey ile başlayan çocuk hikâyelerinin korku filmlerine uyarlanması akımı; Marvel Sinematik Evreni benzeri bir ortak macerayla devam ediyor.

İngiliz yazar A.A. Milne tarafından kaleme alınan Winnie the Pooh (Ayı Winnie) çocuk edebiyatının ve çizgi film dünyasının en popüler isimlerinden birisi. 2022 yılında telif hakları serbest kalarak kamu malı hâline gelen Ayı Winnie; hemen ertesi yıl slasher türü bir korku filmine konu olmuştu.

Rhys Frake-Waterfield yönetimindeki Winnie the Pooh: Blood and Honey 50 bin doların altındaki bütçesine karşılık 5,2 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Devam filmi için harekete geçen Frake-Waterfield, aynı zamanda Bambi: The Reckoning, Peter Pan’s Neverland Nightmare ve Pinocchio Unstrung ile kendine has bir sinematik evren kurmanın hazırlıklarına da başlamıştı.

- Reklam -

Poohniverse: Monsters Assemble

Şimdi ise çocuk masallarının sevimli karakterlerini, Marvel’ın Avengers serisinde olduğu gibi tek yapımda buluşturacak Poohniverse: Monsters Assemble filmi duyuruldu.

“Poohniverse: Monsters Assemble” Filmi “Avengers”tan İlham Alıyor

Jagged Edge Productions tarafından geliştirilecek yapım, çocukluk ikonlarını korku serisi etrafında şekillendirmeye devam edecek. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 için geri sayım devam ederken yapımın ardındaki ekibin imzasını taşıyacak yeni slasher filmi; Twisted Childhood Universe’te yer alan diğer karakterleri aynı crossover’da buluşturmaya hedefliyor.

Poohniverse: Monsters Assemble (Canavarlar Birleşiyor) daha önce duyurulan bağımsız Bambi: The Reckoning, Peter Pan’s Neverland Nightmare ve Pinocchio Unstrung’un ardından 2025 yılında vizyona girecek.

Poohniverse: Monsters Assemble Film 2025

Geçen sene Blood and Honey ile başlayan Twisted Childhood Universe, kamu malı haline gelen karakterleri toplayarak onları acımasız ve vahşi katillere dönüştürdü. Blood and Honey 2 filmi Pooh, Piglet ve Christopher Robin gibi ilk yapımda tanıtılan önemli figürlerin yanı sıra Winnie the Pooh’dan Tigger ve Baykuş’u da içerecek.

Peter Pan, Tinker Bell, Bambi ve Pinokyo’nun tüyler ürpertici yorumlarının 2024’ün sonundan önce izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bununla birlikte Poohniverse: Monsters Assemble filmi; Çılgın Şapkacı, Uyuyan Güzel ve Winnie the Pooh’dan Tavşan gibi başka Twisted Childhood karakterlerini de içerecek.

- Reklam -

Poohniverse, Blood and Honey filmlerinin yönetmeni Rhys Frake-Waterfield tarafından yönetilecek. Yapım, dünyaya kaos getirmek için güçlerini birleştiren canavarları takip edecek.

Öte yandan film, Freddy vs. Jason ya da Alien vs Predator gibi geçmişteki crossover’lardan farklı olarak bu katillerin savaşmak yerine birlikte çalışarak neler başarabileceklerini gözler önüne serecek.

Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 Yeni Görüntüler

Waterfield yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Tam bir katliam olacak. Freddy vs. Jason ve Avengers’tan büyük ölçüde etkilendik. Kötülerin bir araya geldiği ve hayatta kalanların peşine düştüğü bir korku filmi görmeyi çok istiyoruz. Aklımızda bazı inanılmaz sahneler ve insanları gerçekten şok edeceğini düşündüğüm bazı sekanslar var. Şu anda tek başlarına üzerinde çalıştığımız filmlerin hepsi Poohniverse: Monsters Assemble’a doğru ilerliyor.”

Poohniverse: Monsters Assemble filmi ve çocuk hikâyelerinin korku yapımlarına konu edinilmeleri hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Worshippers of Cthulhu Oyun

Lovecraft “Sim City” ile Buluşursa… Şehir Kurma Simülasyonu “Worshippers of Cthulhu” Geliyor | Fragman

Güneş Patlaması

Son Yılların En Şiddetli Güneş Patlaması Yaşandı: Kutup Işıkları, Türkiye’den Görülebilir