in ,

Jenna Ortega “Wednesday” 2. Sezon Hakkında Konuştu: “Daha Korku Dolu Olacak”

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon hakkında konuştu ve yeni bölümlerin çok daha korkutucu olacağının ipuçları verdi.

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Jenna Ortega, Wednesday 2. Sezon hakkında yeni ipuçları paylaştı ve korkunun derinliklerine doğru bir yolculuk vaat etti.

Netflix dizisinin Emmy adayı yıldızı, 2024 Emmy Ödülleri’nde yeni bir açıklama yaparak hayranlarca merakla beklenen ve yaklaşan 2. sezon hakkında konuştu. Tim Burton’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimlerine nisan ayında başlanması planlanırken Ortega sadece rolünü yeniden canlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda önümüzdeki sezon için baş yapımcı şapkasını da takıyor.

Jenna Ortega 2. sezonda korku türüne doğru kasıtlı bir kayma olduğunu vurgulayarak gelişen hikâyeye ilişkin görüşlerini paylaştı. Heyecanını dile getirerek, “İkinci sezon için senaryodan bazı kesitler aldım ve kesinlikle daha fazla korkuya yöneliyoruz,” dedi. Aktris dizinin benzersiz cazibesini vurgulayarak karakteri Wednesday’in anlatı boyunca tutarlı olacağının da altını çizdi.

- Reklam -

“Bu gerçekten çok heyecan verici çünkü dizi boyunca Wednesday’in biraz değişime ihtiyacı olsa da, asla gerçekten değişmiyor ve bu onun harika yanı da bu. Gerçekten çok iyi tek satırlık espriler var ve bence her şey daha büyük. Çok daha aksiyon dolu. Her bölüm muhtemelen biraz daha film gibi olacak ki bu da güzel bir şey.”

Jenna Ortega Wednesday 2. Sezon Hakkında Konuştu

Wednesday 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Tematik değişimin yanı sıra 2. Sezon, Romanya’dan İrlanda’nın pitoresk manzaralarına taşınarak prodüksiyonda coğrafi bir değişikliğe de tanık olacak. Bu hamle Ortega’nın yaz aylarına uzanan Wednesday 2. Sezon çekimlerinden kaynaklanan program çatışmaları nedeniyle Scream 7 filminden ayrılmasıyla sonuçlanmıştı.

Finestkind ve yakında gösterime girecek olan Miller’s Girl’de de başrolde yer alan Ortega, A24’ün Death of a Unicorn filminde Paul Rudd’la birlikte başrol oynayacak. Ortega’nın ayrıca You’nun 5. ve final sezonunda da yer alacak. Son olarak oyuncu Tim Burton’ın bir başka merakla beklenen projesi Beetlejuice 2 filminde de önmeli bir rolde bulunacak.

- Reklam -

Jenna Ortega "Wednesday" 2. Sezon Hakkında Konuştu: "Çok Daha Korkunç Olacak"

Şu an için Wednesday 2. sezonun ne zaman çıkacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Ancak çekimlerin nisan ayında başlayacağı ve birkaç ay süreceği düşünülürse, izleyicilerin devam sezonu için en azından 2025’in ikinci yarısını beklemeleri gerekiyor.

Wednesday 2. sezondan sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye'nin İlk İnsanlı Uzay Yolculuğu Ertelendi

Türkiye’nin İlk İnsanlı Uzay Yolculuğu İniş Testlerindeki Bir Hata Nedeniyle Ertelendi

2024 Crunchyroll Anime Ödülleri Adayları Belli Oldu

2024 Crunchyroll Anime Ödülleri Adayları Belli Oldu