in , ,

Final Yapmaya Hazırlanan “You” Dizisinin 5. Sezonundan Tanıtım Fragmanı Paylaşıldı

You 5. sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Netflix’in suç ve drama dizisi yeni sezonu ile final yapmaya hazırlanıyor.

You 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

You 5. sezon tanıtım fragmanı paylaşıldı. Netflix’in final yapmaya hazırlanan suç ve drama dizisinde, Joe’nun eski düşmanlarından biri geri dönüyor.

You’nun ilk sezonu 2018 sonbaharında ilk olarak kablolu kanal Lifetime’da ekranlara geldi. Yakışıklı kitapçı işletmecisi (ve seri katil) Joe Goldberg’ün (Penn Badgley) karanlık aşklarından hastalık derecesinde etkilenen izleyiciler diziye kısa sürede ilgi gösterdi. İzlenme rakamlarının hızla yükselmesi ve 2. sezonun geliştirilmeye başlanmasıyla dizi Netflix’e taşındı ve burada hızla küresel bir takipçi kitlesi kazandı.

Caroline Kepnes’in aynı adlı kitap üçlemesinden televizyona uyarlanan dizi, şu anda dört sezondan oluşuyor. Mart 2023’te Netflix, You’nun beşinci ve son bir sezon için geri döneceğini duyurdu ve izleyicileri çok önemli bir soruyu düşünmeye bıraktı: Joe sonunda işlediği suçlar için adaletle yüzleşecek miydi? Bu sorunun cevabı henüz belli olmasa da You 5. ve final sezonu için ilk fragman Netflix’in küresel etkinliği TUDUM’da paylaşıldı.

- Reklam -

You 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Hayranların hatırlayacağı üzere 4. sezon, Joe’nun son sahte kimliğini bir kenara bırakıp yeni sevgilisi Kate Galvin-Lockwood (Charlotte Ritchie) ile kol kola Londra’dan New York’a dönmesiyle sona ermişti. Şimdi de yeni görüntülerde Penn Badgley, “Joe’nun geçmişinden pek çok yarım kalmış iş” olduğunu söylüyor, ancak dizinin son sezonunda kimlerin geri dönebileceği konusunda ağzını sıkı tutuyor. Bununla birlikte video, dizinin bu noktaya kadar olan bölümünde Joe’nun öfkesinden kurtulan birkaç karakterin hızlı çekimlerini içeriyor.

Yayınlanan kısa tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

You 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Görüntülerde de vurgulandığı gibi, Joe’nun öldürme iç güdüsüne rağmen geride pek çok yarım kalmış iş bıraktı. Artık bir kez daha Joe Goldberg olarak kamuoyu önünde faaliyet gösterdiğine ve ölüm haberi çürütüldüğüne göre, bunun eski hayatındaki insanların dikkatini çekeceği kesin. You 4. sezon tanıtım fragmanında da işaret edildiği gibi, geri dönebilecek karakterler arasında haksız yere suçlanan terapist Dr. Nicky (John Stamos), banliyöde yaşayan güçlü çift Sherry (Shalita Grant) ve Cary Conrad (Travis Van Winkle) ya da Joe’nun eski genç arkadaşları Paco (Luca Padovan) ve Ellie (Jenna Ortega) yer alabilir.

You 5. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Henüz yayın tarihi açıklanmayan dizinin final sezonunun bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.

You 5. ve final sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bir İnsan Yüreği - William Boyd

İskoç Yazar William Boyd’un Booker Adayı Tarihi Kurgu Romanı “Bir İnsan Yüreği” Türkçe Raflarında

Elite 7. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi

Netflix’in İspanyol Yapımı Gençlik Dizisi “Elite”in 7. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Paylaşıldı