in ,

Tim Burton İmzalı “Beetlejuice 2” Filminde Çekimler Sona Erdi

Beetlejuice 2 filmi için prodüksiyon süreci noktalandı. Oyuncu grevinin sona ermesiyle Tim Burton’ın yeni “Beterböcek” macerasında çekimler sona erdi.

Beetlejuice 2 Çekimleri Sona Erdi
- Reklam -
- Reklam -

Beetlejuice 2 filminde çekimler sona erdi. Tim Burton’ın Beterböcek macerası yıllar sonra yeni bir devam hikâyesine kavuşuyor.

İlk Beetlejuice filmi 1988 yılında izleyicilerle buluşmuş ve geçen süre içerisinde bir tür külte dönüşmüştü. Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton, Winona Ryder gibi yıldızlara ev sahipliği yapan film aynı zamanda Oscar ödüllerinde En İyi Makyaj kategorisinden ödülle dönmüştü. Yalnızca 15 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilen yapım dünya genelinde 73 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Şimdi ise tam 35 yıl sonra Tim Burton hayranlar için Beetlejuice’un kapılarını yeniden aralıyor. İlk yapımda Beterböcek’e hayat veren Michael Keaton, Lydia’yı canlandıran Winona Ryder ve Delia’yı oynayan Catherine O’Hara rollerine geri dönerken oyuncu kadrosu yeni eklemelerle de adından söz ettirmeyi başarıyor.

- Reklam -

Beetlejuice 2 Çekimleri Bitti

Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux takviyeleriyle kadrosu genişleyen Beetlejuice 2 filminde çekimler sona ermiş durumda.

Beetlejuice 2 ile “Beterböcek” Geri Dönüyor

Tim Burton, oyuncu grevi başlamadan hemen önce prodüksiyon sürecinin tamamlanmasına yalnızca birkaç gün kaldığını açıklamıştı. Grevin noktalanmasıyla birlikte Beetlejuice 2 için daha fazla zaman kaybedilmedi ve filmin prodüksiyonu kısa süre içerisinde tamamlandı.

CBS News’in aktardığına göre Jenna Ortega’nın filmdeki rolünün son sahnelerini çekmek üzere Melrose’taki sette hareketli günler geçirildi ve nihayetinde prodüksiyon süreci noktalandı.

- Reklam -

Michael Keaton Beterböcek 2 Beetlejuice

Beetlejuice 2’ya giden yolculuk uzun ve dolambaçlı oldu. Başlangıçta Tim Burton 1990 yılında Beetlejuice Goes Hawaiian başlıklı bir devam filmi düşünmüştü. Ancak proje başka yapımlar nedeniyle bir kenara bırakıldı. Yıllar sonra, Eylül 2011’de Warner Bros. bir devam filmi yazması ve yapımcılığını üstlenmesi için Seth Grahame-Smith’i işe alarak devam yapımı umutlarını yeniden canlandırdı. Ancak devam filminin gerçeğe dönüşebilmesi için aradan bir 10 yıl daha geçmesi gerekti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni yapım, ilk filmin karakterlerini 35 yıl sonra yeniden perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Geçen yaz başlayan ve yakın bir tarihte sona eren oyuncu ve senarist grevleri birçok yapımın takviminin aksamasına neden oldu. Beetlejuice 2 filmi herhangi bir ertelemeye maruz kalmazsa 6 Eylül 2024’te vizyona girecek.

Beetlejuice 2 hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Beklemiyorum dersem yalan olur. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: The Ones Who Live Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rick ve Michonne’lu Yeni “The Walking Dead” Dizisi “The Ones Who Live”da Çıkış Tarihi Açıklandı

Güneş Üzerinde Kutup Işıkları İlk Kez Tespit Edildi

Astronomlar Güneş Üzerinde İlk Defa Kutup Işıkları Tespit Etti