in , ,

Rick ve Michonne’lu Yeni “The Walking Dead” Dizisi “The Ones Who Live”da Çıkış Tarihi Açıklandı

“The Walking Dead: The Ones Who Live” çıkış tarihi belli oldu. Rick ve Michonne karakterlerine odaklanan “Yürüyen Ölüler” dizisi yaklaşıyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live Çıkış Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live çıkış tarihi gün yüzüne çıktı. Hayranların ilk TWD yapımından aşina olduğu Rick ve Michonne ikilisine odaklanan yeni dizi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

AMC’nin Fear the Walking Dead dizisinin finalinin ardından, The Walking Dead: The Ones Who Live’ın prömiyer tarihi yeni bir fragmanla duyuruldu. Yürüyen Ölüler evreninin spin-off’larının bir sonraki halkası, ilk diziden Rick (Andrew Lincoln) ve Michonne (Danai Gurira) karakterlerine odaklanıyor. İkilisi The Walking Dead’in sona ermesinden önce kendi maceralarına çıkmış ve final bölümünde sürpriz bir şekilde geri dönmüştü.

Fear the Walking Dead’in finalinde, AMC yeni dizisi The Ones Who Live’ın ilk sezonunun yayınlanacağı tarihi duyuran yeni bir fragman yayınladı. Aslında daha önce de yayın tarihine odaklanan kısa bir fragman paylaşmış, ancak o zaman sadece ay ve yıl olarak belirtilmişti.

- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live Çıkış Tarihi Belli Oldu

Yalnızca 30 saniye süren yeni tanıtım, röportaj klipleri ve set arkası görüntüleriyle diziye dair yeni sahneler içeriyor. Görüntüler ikilinin sonunda bir araya gelmesini göstermekten kaçınıyor olsa da, karakterlerin ayrı maceralarına dair sahneler aksiyon dolu ve yeni dost ve düşmanlara hayranların hızlıca göz atmasını sağlıyor. Ayrıca dizinin 25 Şubat 2024 tarihinde başlayacağını da müjdeliyor.

Hemen aşağıdan çıkış tarihini içeren fragmanı izleyebilirsiniz:

The Walking Dead: The Ones Who Live Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Rick ve Michonne’un ilişkisi evrendeki en önemli ilişkilerden biriydi, ancak ikili bir süredir ayrı kalmıştı. Rick diziden 9. sezonunda ayrılmış olsa da, Michonne’un ayrılışı 10. sezonda gerçekleşti. Ayrıca iki karakter de The Walking Dead dizisi finalinde görünmelerine rağmen, dikkat çekici bir şekilde ayrı görünüyorlardı ve aslında aynı günlüğü tuttukları gösteriliyordu.

Çiftin nihayet ne zaman bir araya geleceği sorusu hâlâ cevapsız. Bu duyuruyla izleyicilerin birkaç ay beklemesi gerekeceği ortaya çıktı. Fakat dizinin yapısı, ikilinin muhtemelen ilk iki bölüm içinde bir araya geleceğini gösteriyor gibi.

Yeni diziden beklentileriniz neler? İkilinin yıllar sonra bir araya gelecek olması hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Atmosferine Kum Yağan Ötegezegen Keşfedildi

James Webb Uzay Teleskobu Atmosferine ‘Kum Yağan’ Bir Gezegen Keşfetti

Beetlejuice 2 Çekimleri Sona Erdi

Tim Burton İmzalı “Beetlejuice 2” Filminde Çekimler Sona Erdi