in , ,

Rick ve Michonne Karakterlerine Odaklanan Yeni “The Walking Dead” Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı

“The Walking Dead: The Ones Who Live” dizisi için yayın tarihi kısa bir tanıtım videosu eşliğinde duyuruldu.

The Walking Dead: The Ones Who Live Yayın Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi ile Yürüyen Ölüler evreni genişlemeye devam ediyor. Yeni spin-off’un çıkış tarihi belli oldu.

Ünlü zombi dizisinin ana macerası Kasım 2022 tarihinde sona ermişti. Ancak Yürüyen Ölüler evreni birçok spin-off macera ile genişlemeye devam ediyor. TWD evrenini paylaşan bu yeni yapım Rick Grimes (Andrew Lincoln) ve Michonne (Danai Gurira) karakterlerinin ana diziden sonraki hikâyesine odaklanacak. Ayrıca dizide Pollyanna McIntosh, Jadis Stokes rolünü yeniden canlandıracak.

The Ones Who Live için yeni tanıtım, New York Comic Con etkinliği sırasında yayınlandı.

- Reklam -
YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Walking Dead: The Ones Who Live Dizisinde Yayın Tarihi Belli Oldu

Yapımdan yayınlanan yeni videoyla birlikte The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinin ilk bölümünün Şubat 2024’te AMC ve AMC+’ta yayına gireceği belirtiliyor.

Dizinin şubat ayında yayınlanacağı böylece kesinleşmiş olsa da net tarih henüz açıklanmış değil. Yine de stratejik olarak kanalın hangi gün yayına başlayacağına dair çeşitli tahminler mevcut.

The Walking Dead: The Ones Who Live Çıkış Tarihi

Örneğin 11 Şubat’ta oynanacak Super Bowl LVIII bunlardan biri. Bölümleri Super Bowl’un ardından yayına almak dizi sektöründe Friends ve The Office gibi yapımlardan beri süregelen bir gelenek. Bu hamle, yeni spin-off dizisinin ilk bölümünün izlenmeleri için de oldukça avantajlı olabileceğinden, AMC bu yayın gününü tercih edebilir. 11 Şubat 2024 bu açıdan oldukça olası. Çünkü AMC kanalı zaten The Walking Dead ve spin-off’larını genellikle pazar günleri yayınlıyor.

- Reklam -

Yapımın yayınlanmaya başlayabileceği bir diğer olası tarih ise 18 Şubat 2024. Sevgililer Günü’nün hemen ardından gelen ilk hafta sonu, dizinin merkezindeki Rick ve Michonne çiftini ve onların ilişkisini öne çıkartmak için ideal bir tercih olabilir.

Rick ve Michonne Dizisi The Walking Dead

Şubat ayında yayına başlayacak The Walking Dead: The Ones Who Live, yıl içerisinde en erken yayına giren TWD yapımı olacak. Bu unvana daha önce nisan ayında yayına başlayan Yürüyen Ölüler’in bir başka spin-off’u Fear the Walking Dead taşıyordu. AMC’nin bu erken yayın politikası, 2024 yılı içerisinde başka TWD spin-off’ları için takvimde yer açma çabası olarak görülüyor.

Siz The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Beyza Can

İngilizce Öğretmenliği okudum. Okur, yazar ve oyun oynarım. Gerçek hayattan uzaklaşmak için daima fırsat kollarım. Bunun için sık sık fantastik, bilimkurgu ve korku içeren şeylere sığınırım. 8 yaşımda dolabımdan bir geçit bulamadım, 50 yaşımda kapımda Gandalf’ın belirmesini bekliyorum. O zamana kadar da kendimi edebiyata ve oyunlara vermeyi planlıyorum. Kitaplara ve oyunlara ilgim beni dil öğrenmeye itti. Daha fazlasına ulaşabilmek ve başkalarına ulaştırabilmek için yeni diller öğreniyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gerileyiş ve Çöküş - Evelyn Waugh | Haftanın Kitabı #291

Gerileyiş ve Çöküş – Evelyn Waugh | Haftanın Kitabı #291

Wonder Man Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

Marvel Studios’un “Wonder Man” Dizisini Rafa Kaldırdığı İddia Ediliyor