in ,

Marvel Studios’un “Wonder Man” Dizisini Rafa Kaldırdığı İddia Ediliyor

Wonder Man dizisinin iptal edildiği iddia ediliyor. Marvel Studios, senarist grevinin ardından Disney+ projesini rafa kaldırmış olabilir.

Wonder Man Dizisi İptal Edilmiş Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Studios’un Disney+ için planladığı Wonder Man dizisi iptal edilmiş olabilir. MCU: The Reign of Marvel Studios kitabının yazarı Joanna Robinson, Marvel hayranlarını endişelendirecek bir söylenti hakkında konuştu.

Joanna Robinson, The Watch podcast’ind,e “Wonder Man projesinin rafa kaldırıldığına dair dedikodular duyduğunu,” ifade etti. Dizi, yazar ve oyuncu grevleri nedeniyle prodüksiyonlar durduğunda ertelenmişti. SAG-AFTRA grevi sonrasında Daredevil: Born Again ve Deadpool 3 gibi durdurulan diğer yapımlarla birlikte çekimlere devam edeceğine inanılıyordu. Writers Guild of America grevi Eylül 2023’te sona erdi ve Robinson’un aktardığına göre Wonder Man projesi sallantılı bir süreçten geçiyor.

Yapım Haziran 2022’de ilk defa duyurulduğunda çizgi roman hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Wonder Man, Hollywood’un perde arkasına odaklanıyor ve Simon Williams (Yahya Abdul-Mateen II) karakteri üzerinden bir süper kahramanın aynı zamanda bir aktör ve dublör olarak nasıl yaşadığını anlatıyor.

- Reklam -

10 bölümden oluşacak dizide The Spectacular Now’ın yönetmeni James Ponsoldt gibi tanınmış yönetmenler de bulunuyor. Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) dizide yapımcı olarak yer alırken, Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Hawkeye) hem baş yazar hem de yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

Wonder Man Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

İptal Edilme İhtimali Olan “Wonder Man” Dizisinde Birçok Ünlü Oyuncu Yer Alıyor

Wonder Man’de Abdul-Mateen’e Iron Man 3 ve Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’teki rolleriyle tanınan Ben Kingsley, tiyatrocu Trevor Slattery olarak eşlik edecek. Demetrius Grosse Simon’ın kardeşi Eric Williams’ı canlandıracak. Kendisi çizgi romanlarda Grim Reaper olarak bilinen ve Tinkerer tarafından yaratılıp Ultron tarafından geliştirilmiş komaya sokan bir tırpan silahı kullanan bir Avengers kötüsü. Westworld’den Ed Harris de Simon’ın ajanı Neal Saroyan rolüyle kadroda yer alıyor. Ayrıca ünlü Alman aktör/yönetmen Werner Herzog ve Frozen’ın yıldızı Josh Gad’in mini dizideki rolleri için Marvel Studios ile görüştükleri bildirildi.

- Reklam -

Grevlerin sona ermesine rağmen Wonder Man dizisinin geleceği belirsizliğini koruyor gibi görünüyor. Marvel Studios’tan resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Dolayısıyla henüz kesin olarak iptal edildiği söylenemez. Marvel hayranları bu dizi projesinin ne olacağını ve eğer iptal edildiyse hangi nedenlerle olduğunu öğrenmek için dikkatle bekliyor.

Wonder Man Dizisi İptal Edilmiş Olabilir

Wonder Man’in henüz gün yüzü görmeden iptal edildiği iddiaları hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce bu doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    İnanılmaz gereksizdi. Keza Agatha ve Eco dizileri de öyle. Disney’in TV kanadını gözden geçirmesi gerekiyor zira Loki dışında çıkarttıkları Marvel diziler bence kötü.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İnşallah bu iddia doğrudur, böyle Wonder man mi olur ya !! Karakterlerin orijinallerini niye bozuyorlar yahu. Saçmalık.

  3. Avatar for SherlockHolmes SherlockHolmes dedi ki:

    Agatha dizisi WandaVision ve Doctor Strange 2 yapımlarının devamı olacakmış sanırım. Scarlet Witch ile bağlantılı başka karakterleri de işleyeceklermiş.

    Echo diziside muhtemelen Hawkeye dizisiyle bağlantılı olur. Devamında belki tahminen Spider-Man filmlerine bağlayabilirler.

    Loki dizisi şu ana kadar yaptıkları en iyi dizi diyebilirim. Moon Knight dizisine de kötü denilemez bence. Güzeldi o da.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: The Ones Who Live Yayın Tarihi

Rick ve Michonne Karakterlerine Odaklanan Yeni “The Walking Dead” Dizisinde Yayın Tarihi Açıklandı

Gargoyles Dizi Live Action Disney

90’lı Yılların Popüler Disney Animasyonu “Gargoyles” Live-Action Dizi Oluyor