in

Ed Harris “Wonder Man” Dizisi ile Marvel Sinematik Evreni’ne Dahil Oluyor

Ed Harris “Wonder Man” dizisinde rol alacak. 72 yaşındaki aktör, Marvel Sinematik Evreni’nde Neal Saroyan karakterine hayat verecek.

Ed Harris "Wonder Man" Dizisine Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Ed Harris Wonder Man ile Marvel Sinematik Evreni’ne katıldı. Ünlü oyuncunun yeni Disney Plus dizisinde Neal Saroyan karakterine hayat vermesi bekleniyor.

Ed Harris yıllar boyunca The Truman Show, Apollo 13, Top Gun: Maverick gibi sayısız önemli filmde rol aldı. Aynı zamanda HBO’nun Westworld dizisinin dört sezonunda da Siyah Giyen Adam olarak başrol oyuncuları arasındaydı.

The Hot Mic podcast’inde konuşan film eleştirmeni Jeff Sneider, içeriden bildiği aldığını ve ünlü aktörün Disney+’ın Wonder Man dizisinde oynayacağını bildirdi. Harris’in Simon Williams’ın (Wonder Man) Hollywood menajeri olan ve çizgi roman okurları tarafından Neal Saroyan olarak bilinen karakteri canlandıracağı söyleniyor.

- Reklam -

Wonder Man karakterine aşina olanlar, kahramanın aktörden süper kahramana dönüştüğü hikâyeyi hatırlayacaklardır. Bu nedenle, Disney+ dizisi şık bir şehirde geçen bir “Hollywood hicvi” olarak nitelendirilebilir. Simon Williams’ın Hollywood menajeri olan Neal Saroyan karakteri, Marvel Comics’te Hollywood’u hicvetmek ve yorumlamak için sıklıkla bir araç olarak kullanılıyordu. Bu nedenle, dizinin kadrosunda yer alacak karakterlerin nasıl tasvir edileceği de merakla bekleniyor.

Ed Harris "Wonder Man" Dizisine Katıldı

Sneider haberi paylaşırken Harris’in bir “ajan ve olası bir kötü adamı” canlandıracağını belirterek karakterinin kötü bir yöne kayabileceğine işaret etti. Saroyan uzun zamandır reklam peşinde koşan, hatta çizgi romanlarda dikkat çekmek için Wonder Man’in peşine tehlikeli kötü adamlar takan kötü bir karakter.

Geçen yıl çıkan haberlerde Marvel Studios’un bu rol için Better Call Saul’dan Bob Odenkirk’ü düşündüğü iddia edilmişti. Karakterin live-action bir diziye kavuşacağına dair ilk haberler ise Haziran 2022’de ortaya çıkmıştı.

Ed Harris’li “Wonder Man” Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Wonder Man’le ilgili son prodüksiyon güncellemesi şubat ayında geldi ve çekimlerin mart ayı sonunda, başka bir deyişle şu sıralarda başlayacağı iddia edildi. Dizi kesinlikle prodüksiyona girme işaretleri gösteriyor, hatta bir Fear the Walking Dead yıldızının Grim Reaper olarak rol almasıyla kötü adamını bile buldu.

- Reklam -

Wonder Man’in başrolünde Yahya Abdul-Marteen II yer alıyor ve ona MCU’dan tanıdık bir yüz olan Sir Ben Kingsley’in Trevor Slattery’si eşlik ediyor. İddialara göre bu ikiliye usta oyuncu Werner Herzog ve Mindhunter’dan Lauren Glazier de katılacak.

Ed Harris Wonder Man Marvel Sinematik Evreni

Shang-Chi yönetmeni Destin Daniel Cretton, yapımın yaratıcı koltuğuna oturmakla birlikte Andrew Guest ile birikte senaryoyu da kaleme alan isim. Yönetmen aynı zamanda 2025’te çıkacak olan Avengers: The Kang Dynasty filmini de yöneteceği için oldukça yoğun bir süreç kendisini bekliyor. Diziyle ilgili herhangi bir çıkış tarihi şimdilik belirlenmiş değil.

Ed Harris’in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Marvel Sinematik Evreni’ne katılması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Genelde kötü adam rolü verilmiştir kendisine ama ben çok yetenekli buluyorum Ed Harris’i.
    Aynı şekilde Gene Hackman’in oyunculuğunu da çok beğenirim. O da ağrlıklı olarak kötü adam rollerini oynamıştır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Megalopolis Çekimleri Sona Erdi

Francis Ford Coppola’nın Tutku Projesi “Megalopolis” Filminde Çekimler Tamamlandı

Neuromancer - William Gibson

“The Matrix”e İlham Veren Siberpunk Klasiği “Neuromancer” Yeni Çevirisiyle Raflarda