in ,

Willem Dafoe, Yıldızlarla Dolu “Beterböcek 2” Filminin Kadrosuna Katıldı

Willem Dafoe, Beterböcek 2 kadrosuna katılan son oyuncu oldu. Tim Burton’ın yeni Beetlejuice filmi, güçlü ekibiyle dikkat çekiyor.

Willem Dafoe - Beterböcek 2 Kadrosuna Katıldı
- Reklam -
- Reklam -

Willem Dafoe, Beterböcek 2 ile beyaz perdedeki yerini almaya çalışıyor. Tim Burton’ın klasik filmi, yıllar sonra devam macerasına kavuşuyor.

Tim Burton imzalı fantastik komedi filmi Beetlejuice 1988 yılında vizyona girmiş ve zaman içerisinde bir kült hâline gelmişti. Oyuncu kadrosunda Alec Baldwin, Geena Davis, Michael Keaton, Winona Ryder gibi isimlerin bulunduğu yapım Oscar’da En İyi Makyaj ödülünü de kazanmıştı. 15 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya çapında 73 milyon dolar kazandıran yapım, aradan geçen 35 yılın ardından devam filmine kavuşuyor.

1988 tarihli yapımda Beterböcek’i canlandıran Michael Keaton’ın, Lydia’yı oynayan Winona Ryder ve Delia’ya hayat veren Catherine O’Hara rollerine geri dönmesiyle birlikte yeni yapımda rol alacak isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bugüne dek açıklanan isimler arasında Monica Bellucci ile birlikte Jenna Ortega ve Justin Theroux yer alıyor.

- Reklam -

Beterböcek 2 Kadrosuna Katılan Willem Dafoe’nin Rolü Hakkında İlk Detaylar

Platoon, Shadow of the Vampire, The Florida Project ve Van Gogh yapımlarıyla Oscar adaylığı alan; The Lighthouse ve Spider-Man filmleriyle akıllarda yer edinen Willem Dafoe’nin yeni rolü belli oldu.

Dafoe Beetlejuice 2 filminde 1988 tarihli yapımdaki Juno karakteri gibi, ölümden sonra yaşamdaki doğaüstü bürokrasi sürecinden sorumlu bir yasa uygulayıcısı rolünde olacak.

Willem Dafoe - Beterböcek 2 Kadro

Keaton, Ryder ve O’Hara orijinal rollerini yinelerken Wednesday’in yıldızı Jenna Ortega filmde Lydia’nın kızı rolünü oynayacak. Monica Bellucci  ise Beetlejuice’un eşini canlandıracak.

Yeni filmin yapımcılığını Brad Pitt’in sahibi olduğu Plan B ve Tim Burton üstlenecek. Yapımın senaryosu ise Al Gough ve Miles Millar (Wednesday, Spider-Man 2, Into the Badlands) ikilisine ait.

- Reklam -

Willem Dafoe son olarak gerilim filmi Inside’da rol aldı. Yakın gelecekte ise Wes Anderson’ın Asteroid City’sinde, Robert Eggers’ın Nosferatu filminde ve Yorgos Lanthimos’un Poor Things’inde rol alacak.

Jenna Ortega "Beterböcek 2" Filminde Rol Alacak

Beetlejuice 2 filmi, 6 Eylül 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Siz Willem Dafoe’nin Beetlejuice 2 kadrosuna katılmasını nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hızlı ve Öfkeli 12 Geliyor: Final Üçleme Olacak

Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli” Finalinin Üçleme Olacağını Söyledi: 12. Film Yolda

Self Portrait Filmi Basrolleri Thomasin McKenzie Zoe Kravitz

Psikolojik Korku Filmi “Self-Portrait”ın Başrolleri Thomasin McKenzie ve Zoë Kravitz Oldu