in ,

Psikolojik Korku Filmi “Self-Portrait”ın Başrolleri Thomasin McKenzie ve Zoë Kravitz Oldu

Self-Portrait filmi için başroller açıklandı. Thomasin McKenzie ve Zoë Kravitz, Mona Fastvold imzalı psikolojik korku yapımında rol alacak.

Self Portrait Filmi Basrolleri Thomasin McKenzie Zoe Kravitz
- Reklam -
- Reklam -

Self-Portrait filminin başrolleri belli oldu. The World to Come ile tanınan Mona Fastvold’dan bir psikolojik gerilim geliyor.

Deadline’ın haberine göre yeni korku filmi Self-Portraitın başrolleri ortaya çıktı. The Batman, Mad Max: Fury Road, X: First Class, Fantastic Beasts gibi yapımlarda rol alan Zoë Kravitz ile Jojo Rabbit, Last Night in Soho ve Leave No Trace’te izleyicilerin karşısına çıkan Thomasin McKenzie yapımın başrollerini paylaşacak.

Filmin yönetmenliğini ise daha önce The Sleepwalker ve The World to Come filmlerini çekmiş olan, 2023 içerisinde ise Tom Holland’lı The Crowded Room dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak Mona Fastvold yer alıyor.

- Reklam -

Self-Portrait Filmi

Korku Filmi Self-Portrait için Geri Sayım Başladı

Self-Portrait filminin senaryosunda Mona Fastvold’a Vox Lux, Homemade, The Sleepwalker ve Simon Killer’ı da kaleme alan Brady Corbet eşlik edecek. Corbet daha önce Fastvold ile The Sleepwalker filminde birlikte çalışmıştı.

Film Amerikalı yazar Rachel Lyon’un 2018 çıkışlı Self-Portrait With Boy adlı romanından beyaz perdeye taşınıyor.

Yapım, kederli fotoğrafçı Lu Rile’nin (Thomasin McKenzie)  1990’lı yılların Brooklyn’inde köhne bir depoya taşındığı ve alt kattaki başarılı ressam Katherine (Zoë Kravitz) ile kurduğu arkadaşlık ilişkisiyle açılacak. Trajik bir kayıp yaşayan Katherine’in otoportrelerindeki korkunç gerçeği fark eden Lu, kendisini zorlu bir durumun içerisinde bulacak.

Self-Portrait Filmi Thomasin McKenzie - Zoë Kravitz

- Reklam -

Karşılıklı paylaşılan bir kederle derinleşen ilişki; tükenmiş iki kadının gerçekliğin sarsılmasına neden olan şeytani bir güce karşı mücadele etmek zorunda kalmasını konu alacak.

Filmin yapımcılığını John Lyons ve Picture Films’ten Margot Hand üstlenecek. Yürütücü yapımcılar arasında ise Corbet ve Fastvold ile birlikte Brian Young, Ryan Heller, Jennifer Westin, Michael Bloom ve Hayley Theisen yer alacak.

Filmin vizyon tarihi ya da yayın platformu şu an için bilinmiyor. Yapımda rol alacak diğer oyuncuların ve çekim takviminin ise yakın gelecekte ortaya çıkması bekleniyor.

Sizin Self-Portrait filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sinemasından en güncel haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Willem Dafoe - Beterböcek 2 Kadrosuna Katıldı

Willem Dafoe, Yıldızlarla Dolu “Beterböcek 2” Filminin Kadrosuna Katıldı

Mona Lisa Tablosu Gizem

Leonardo da Vinci’nin “Mona Lisa” Tablosundaki En Büyük Gizemlerden Biri Çözüldü