in ,

Dakota Johnson “Madame Web” Defterini Kapattı: “Bir Daha Asla…”

Dakota Johnson, başrolünde yer aldığı “Madame Web” filmi hakkında konuştu ve bir daha asla böyle bir işin parçası olmayacağını dile getirdi.

Dakota Johnson "Madame Web" Eleştirisi
- Reklam -
- Reklam -

Madame Web’in yıldızı Dakota Johnson, yeni bir açıklamayla Sony’nin Örümcek Adam Evreni’nin (SSU) son bölümünün yapımı sırasında karşılaşılan zorluklara ışık tuttu. Ünlü oyuncu “bir daha asla böyle bir şey yapmayacağını” dile getirdi.

Marvel Sinematik Evreni Tom Holland’ın Örümcek-Adam’ı altında gelişirken, Sony’nin Örümcek Adam Evreni bir dizi hayal kırıklığıyla boğuşuyor. Özellikle de Madame Web’in sert eleştiriler alması ve gişede hüsrana uğraması, Johnson’ı bu talihsiz projedeki rolünü düşünmeye itti.

Bustle’a konuşan Dakota Johnson, benzer bir filmde yeniden rol alma konusundaki çekincelerini dile getirdi. Ayrıca bir daha asla Madame Web gibi bir film yapmayacağını açıkladı. Ayrıca “paramparça olan bir şeyin parçası olmak hoş değil” diyerek sert eleştirilerde bulundu.

- Reklam -

“O filmi yapmak benim için kesinlikle bir deneyimdi. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştım. Muhtemelen bir daha asla böyle bir şey yapmayacağım çünkü o dünyada bir anlam ifade etmiyorum. Bunu artık biliyorum. Ama bazen bu sektörde bir şeye imza atarsınız ve o şey bir şeydir. Sonra onu yaparken tamamen farklı bir şey haline gelir ve ’Bekle, ne?’ dersiniz. Ama bu gerçek bir öğrenme deneyimiydi ve elbette paramparça olan bir şeyin parçası olmak hoş değil, ama anlamadığımı söyleyemem.”

Dakota Johnson "Madame Web" Eleştirisi

Aktris, duyarlılıklarının süper kahraman türünün talepleriyle uyumsuz olduğunu kabul etti. Madame Web’in cansız performansı sert eleştirilerle birleşince, olası bir devam filminin kaderini mühürlemiş gibi görünüyor.

Dakota Johnson, “Madame Web” ve Benzeri Süper Kahraman Filmlerinde Bir Daha Yer Almak İstemiyor

Aktris, Sanatsal Film endüstrisinde komite odaklı karar alma sürecinin sanatı zedelediğini ve izleyicilerin orijinal vizyondan sapmaları fark edebileceğini savundu. Bu bakış açısı, Örümcek Adam benzeri kahramanlarla dalga geçen ancak bu vaadini yerine getiremeyen Madame Web’in pazarlama hatasına ışık tuttu.

- Reklam -

Madame Web

Madame Web’in SSU ve daha geniş Örümcek Adam serisindeki olumsuz yanları biriktikçe, Sony’nin süper kahraman sinematik evreninin geleceği hakkında endişeler daha da artıyor. Morbius’un ağır eleştirilere maruz kalması ve Madame Web’in daha da kötü bir performans sergilemesi, Sony’nin Örümcek Evreni’ni ileriye dönük zorlu bir görevle karşı karşıya bırakıyor. Bu yıl içerisinde vizyona girmesi beklenen Kraven the Hunter ve Venom 3’ün, Madame Web’in başarısızlığının yarattığı hasarı onarıp onarmayacağı ise belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Dakota Johnson’ın başrolünde oynadığı filmle ilgili gişe performansı sonrası böyle bir yorum yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce kötü eleştirilere rağmen film tıpkı Venom gibi iyi bir gişe hasılatı elde etseydi yine de böyle konuşur muydu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Oyunculuğu bırakması gereken yeteneksiz torpilli kişi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Almanya Geyik Avı Duvarları Taş Devri

Dünyanın En Eski Avlanma Yapılarından Biri: Almanya’da Geyik Avında Kullanılan 11.000 Yıllık Bir Duvar Ortaya Çıkarıldı

2023'ün En Çok Kazanan Oyuncuları Açıklandı

2023’ün En Çok Kazanan Oyuncuları Açıklandı: Zirvede Sürpriz Var