in ,

Dakota Johnson “Madame Web” Filmindeki ‘Mavi Perde’ Deneyimini Anlattı: “Tamamen Deli İşi”

Dakota Johnson yeni Spider-Man filmi “Madame Web” çekimleri sırasında ilk defa yaşadığı ‘mavi perde’ deneyimini paylaştı.

Dakota Johnson - Madame Web Filmi Yorum
- Reklam -
- Reklam -

Dakota Johnson Madame Web filminde mavi perde önünde çekilen devasa sahnelere dair hislerini paylaştı.

Çekim süreci hakkında açıklamalarda bulunan Dakota Johnson mavi perde önünde rol yapmaya alışkın olmadığını ve ortaya nasıl bir iş çıktığından emin olamadığını dile getirdi.

Fifty Shades of Grey ve The Social Network ile ismini duyuran Dakota Johnson’ın başrolünde yer aldığı Madame Web ise geçen günlerde ilk fragmanıyla beklentileri yükseltmişti. Euphoria yıldızı Sydney Sweeney’in de Johnson’a eşlik ettiği yapım Spider-Man çizgi romanlarında Peter Parker’a yardımcı olan Cassandra Webb’in gençlik yıllarını konu alıyor.

- Reklam -

Dakota Johnson - Madame Web Film Yorum

Dakota Johnson “Madame Web” ile Adım Attığı CGI Dünyası Hakkında Konuştu

Filmin kamera arkası hakkında hislerini paylaşan Dakota Johnson ilk defa bir süper kahramanı canlandırmaktan dolayı heyecanlı olduğunu dile getirdi. Entertainment Weekly’ye konuşan oyuncu özel efektler konusunda nasıl bir son ürün çıkacağından emin olmadığını ifade etti:

“Mavi perdenin önünde durup etrafınızda gerçek olmayan patlamaların döndüğü ve birisinin, ‘Patlama!’ diye bağırıp sizin de sanki orada sahiden de bir şeyler oluyormuş gibi yaptığınız bir filmde hiç bulunmamıştım. Bana soracak olursanız bu tamamen deli işi. (Çekimler sırasında) sürekli, ‘İyi bir şey mi yapıyorum bilmiyorum, umarım iyi bir iş çıkarıyorumdur,’ dedim.”

Yapım sonrası süreçle ilgili olarak yönetmen S.J. Clarkson’a tamamen güvendiğini de sözlerine ekleyen Johnson, çekim sırasında kendisiyle karakter hakkında sık sık konuştuklarını da ekliyor:

“Ama (Clarkson’a) güveniyorum. Gerçekten çok çalışıyor. Projeye başladığımızdan beri gözlerini bu filmden ayırmadı.”

- Reklam -

Dakota Johnson - Madame Web Filmi

2024 yılının ilk Örümcek Adam filmleri arasında yer alan Madame Web filminde Johnson ve Sweeney’e Emma Roberts, Celeste O’Connor, Adam Scott, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps ve Zosia Mamet gibi isimler eşlik edecek. Filmin yönetmenliğini S.J. Clarkson üstlenirken yapımın senaryosunu Burk Sharpless ve Matt Sazama ikilisi kaleme alıyor.

Madame Web filmi 14 Şubat 2024 tarihinde vizyona girecek.

Sony İmzalı Spider-Man Evreni Genişliyor

Öte yandan Sony, Spider-Man evrenini genişletmeye devam ediyor. Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı Venom ile başlayan süreç Jared Leto’lu Morbius filmi ile devam etmişti. Sony’nin yakın gelecekte izleyicilerle buluşturmayı planladığı Örümcek Adam spin-off’ları arasında ise Kraven the Hunter ve Madame Web yer alıyor.

Siz Madame Web filminden neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve daha fazlası için bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Squid Game Benzeri Anime Dizisi Tasuketsu Geliyor (Video)

“Squid Game” Benzeri Hayatta Kalma Oyunu Temalı Anime Dizisi “Tasuketsu”dan İlk Fragman

Mona Lisa Çorba Saldırısı - İklim Aktivisti

‘Çorbalı Protesto’da Hedef Bu Kez “Mona Lisa” Tablosu