in , ,

“Squid Game” Benzeri Hayatta Kalma Oyunu Temalı Anime Dizisi “Tasuketsu”dan İlk Fragman

Squid Game benzeri anime dizisi Tasuketsu duyuruldu. 2024 yılında yayınlanacak “hayatta kalma oyunu” serisi, popüler Netflix dizisini andıran yapısı ile dikkat çekiyor.

Squid Game Benzeri Anime Dizisi Tasuketsu Geliyor (Video)
- Reklam -
- Reklam -

Squid Game dizisinin hayatta kalma oyunu temalı yeni bir anime olan Tasuketsu duyuruldu. Yapımdan ilk fragman paylaşıldı.

İlk olarak Eylül 2021’de Netflix platformunda yayınlanan Squid Game, çıktığı gibi hızlıca popüler hâle geldi. Tüm dünyada ses getirdi ve dijital yayın platformunun kısa sürede en çok izlenen yapımı oldu. Şu anda da bu rekoru elinde bulunduruyor. Dizinin popüler olmasıyla The Challenge adlı bir yarışma uyarlaması da yapıldı ve o da geçen yıl yayınlandı. Hatta tüm tartışmalara rağmen aynı dizide olduğu gibi 2. sezon onayını almayı başardı.

Squid Game’in başarısı sonrası izleyiciler benzer dizi, sinema filmi ve anime uyarlamaları aramaya başladı. İşte bu yıl onlardan bir tanesi çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tasuketsu adlı anime dizisi, karakterlerin sadece kendi hayatlarını değil, aynı zamanda tehlikeli dünyalarındaki diğerlerinin hayatlarını da kurtarmak için çabaladıkları bir macerayı konu ediniyor. Yapım, Taiga Miyakawa’nın 2013 yılında yayımlanmaya başlayan aynı adlı manga serisine dayanıyor.

- Reklam -

Squid Game Benzeri Anime Dizisi Tasuketsu Geliyor: İşte İlk Fragman

Squid Game’e benzer şekilde Tasuketsu da hayatta kalma oyunu temasını işliyor. Dilimize Çoğunluk Kayıp olarak çevrilebilecek anime, bir dizi sorunun üstesinden gelmek zorunda kalan beş kişilik grupları bir araya getiriyor. Çoğunluğun kaderi, verilen cevaplarla belirlenen dengede asılı duruyor. Attack on Titan, Dr. Stone ve Deadman Wonderland gibi yapımları seven animesi meraklıları, Tasuketsu’da da karakterlerin hayatta kalmak için savaşırken aynı adrenalin pompalayan çaresizliği sunmasını bekleyebilir.

Fairy Tail, Log Horizon ve WorldEnd’in arkasındaki yapım stüdyosu Satelight, anime uyarlamasını hazırlayan şirket olacak. Resmi onayın duyurulmasıyla birlikte anime dizisinden ilk fragman da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

İşte Squid Game Benzeri Anime Dizisi “Tasuketsu”nun Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Görüntülerde de yer verildiği üzere anime, kaosa sürüklenen bir dünyayla yüzleşen baş kahraman Saneatsu Narita ve arkadaşlarını takip ediyor. Serinin resmi açıklaması, çoğunluğun kararıyla tetiklenen ve hayatta kalanları ölüm kalım seçimleriyle boğuşmak zorunda bırakan küresel bir felaketle ilgili olduğunu belirtiyor.

Aslında mangayı ilk uyarlama girişimi bu değil. 2021 yılında Tasuketsu: Judgement Assizes başlıklı yedi dakikalık bir OVA, okurların fonlamasıyla hayat bulmuştu.

Tasuketsu’nun ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John David Washington Marvel'ın Yeni Kang'ı Olabilir

Jonathan Majors’ın Kovulmasının Ardından Marvel’ın Yeni Kang’ı John David Washington Olabilir

Dakota Johnson - Madame Web Filmi Yorum

Dakota Johnson “Madame Web” Filmindeki ‘Mavi Perde’ Deneyimini Anlattı: “Tamamen Deli İşi”