in ,

Jonathan Majors’ın Kovulmasının Ardından Marvel’ın Yeni Kang’ı John David Washington Olabilir

John David Washington, Marvel Sinematik Evreni’nde Kang the Conqueror karakterini Jonathan Majors’ın ardından oynayacak yeni isim olabilir.

John David Washington Marvel'ın Yeni Kang'ı Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

John David Washington yeni Kang the Conqueror olabilir. Jonathan Majors’ın kovulmasının ardından Marvel yetkilileri karakteri emekliye ayırmak yerine farklı bir isimle devam etme seçeneğini tartışıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin sürekli gelişen ortamında Fatih Kang’ın rolüne yeni bir aday adım atabilir. Christopher Nolan’ın Tenet filmindeki performansıyla bilinen John David Washington’ın, Jonathan Majors’ın ayrılmasıyla boşalan yeri doldurmak için düşünüldüğü söylentileri dolaşıyor.

Jonhatan Majors’ın aile içi şiddet nedeniyle davalık olması ve kovulmasının ardından spekülasyonlar hız kazanmış ve daha önce Fear the Walking Dead’in yıldızı Colman Domingo’nun rolle ilişkilendirilmesine yol açmıştı. Domingo’nun potansiyel katılımının durumu belirsizliğini korurken, sektörden haberler paylaşan Daniel Richtman, John David Washington’ın karakteri üstlenmek için düşünüldüğünü açıkladı.

- Reklam -

John David Washington Kang the Conqueror Marvel

BlacKkKlansman ve Tenet gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Altın Küre adayı aktör, eğlence sektöründe farklı bir mecraya adım atmaya hazırlanıyor. Oscar ödüllü aktör Denzel Washington’ın oğlu olarak etkileyici bir soyağacına sahip olması, oyuncu seçimi söylentilerine ekstra bir entrika katmanı ekliyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin Yeni Kang’ı John David Washington Yerine Babası Olabilir mi?

Marvel Sinematik Evreni izleyicileri de söylentiler çıkar çıkmaz konu hakkında sosyal medyada tartışmaya başladı. Bazıları genç Washington’ın role adım atmasını savunurken, diğerleri oyuncunun babasının daha iyi bir Kang adayı olacağını söylüyor. Sosyal medya, Denzel Washington’ı zaman yolculuğu yapan kötü adam olarak tasvir eden hayran yapımı çizimlere de tanık oldu.

Kang the Conqueror Denzel Washington

- Reklam -

John David Washington daha önce kendisine bir süper kahraman rolü üstlenme olasılığı sorulduğunda bu türü keşfetmeye istekli olduğunu imâ etmişti. Oyuncu 2020 yılında verdiği bir röportajda, “Bence bu kimin sorduğuna, hangi yönetmenin benimle yapmak istediğine bağlı,” diyerek tekliflere açık olduğunu ifade etmişti.

Spekülasyonlar devam ederken izleyiciler 1 Mayıs 2026’da gösterime girmesi planlanan Avengers 5’te Fatih Kang’ı kimin canlandıracağına dair resmi onayı merakla bekliyor. Ancak tüm bu iddiaların yanında baş kötünün tamamen değiştirilip yerine Doctor Doom gibi farklı karakterleri getirme olasılığı da hâlâ geçerliliğini koruyor.

Kang’i John David Washington’ın canlandırma ihtimalini sizler nasıl görüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paul Mescal "Hamnet" Filminde William Shakespeare Olacak

Paul Mescal, Chloé Zhao’nun “Hamnet” Filminde William Shakespeare’i Oynayacak

Squid Game Benzeri Anime Dizisi Tasuketsu Geliyor (Video)

“Squid Game” Benzeri Hayatta Kalma Oyunu Temalı Anime Dizisi “Tasuketsu”dan İlk Fragman